Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam bile söyledi! Yasak Elma yeni sezon bombası için hazırlanın!

Şevval Sam bile söyledi! Yasak Elma yeni sezon bombası için hazırlanın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç sezondur Pazartesi akşamları Çukur dizisi ile birlikte ekranın vazgeçilmezi olan Yasak Elma dizisi, yeni sezonu sürprizlerle açıyor!

Fox TV’de yayınlanan dizinin çekimleri, bilindiği gibi Mart ayında Pandemi nedeniyle iptal edilmişti.

Bazı diziler için Mayıs-Haziran aylarında sezon finali çekimleri yapıldı ama Yasak Elma dizisinde Temmuz ortasına kadar çekimler iptaldi.

Sonunda bir kaç hafta önce Yasak Elma’nın çekimleri başladı. Yeni sezona stok bölümlerle girilmek istendiği için çekimler erken başlamıştı.

Her zaman olduğu gibi Eda Ece, setten bol bol fotoğraflar ve videolarla takipçilerini sosyal medyada hem bilgilendirdi hem merak içinde bıraktı.

Eda Ece, yeni sezonun bomba gibi geldiğini her fırsatta söyledi. Zira, karantina sürecinde de sürekli yaptığı paylaşımlarla hem Yıldız’ı hem de Yasak Elma’yı unutturmadı ve diziye ilgiyi de yüksekte tutmayı başaran yegane isim olduğu bir gerçek artık!

Ece’nin bu çabalarına nadiren de olsa Şevval Sam da eşlik etti. Ancak Sam, öyle kolay kolay diziyle ilgili öyle iddialı cümleler kurmuyor.

Dolayısıyla son yaptığı paylaşım, Yasak Elma’nın 4. sezonunun hakikaten bomba gibi geldiğinin de bir işaretiydi.

Sezonun ilk fragmanının yayınlanmasıyla herkesi şaşkına düşüren gelişmelerin yaşanacağı anlaşıldı. Zira şık kıyafetleri ve elindeki bavuluyla Şahika bir cezaevinden içeri giriyor. Koğuştaki bir kişi tarafından yatağı gösterildiğinde, bir dergiyle yüzünü kapatmış bir kişi görünüyor.

Şahika’nın şaşkınlıkla bakakaldığı bu isim kim, henüz bilmiyoruz ama arkasında dizinin yeni sezonuyla ilgili sürpriz gelişmeler olacağı da anlaşılmakta!

İşte bu fragmanın yayınından sonra Şevval Sam da sosyal medya hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı. Sam’ın emojilerle

Yasak Elma dizisnin 75. bölüm fragmanının youtube ortamında kısa sürede 1 milyon izlenmeye ulaşması da dikkatleri çekti. Yasak işareti ve yanına elma emojisini koyan oyuncu, bir de bomba emojisi ekledi ve ‘gibi geliyoooor!” ifadesini kullandı.

Bakalım gerçekten Şevval Sam’ın söylediği gibi Yasak Elma bomba gibi gelecek mi?
Şevval Sam bile söyledi! Yasak Elma yeni sezon bombası için hazırlanın! 7

Bu arada fragmanı izleyenler, dergiyi tutan kişinin Ender olduğu görüşünde birleşiyor. İzleyicinin tahminleri tutar mı bilinmez ama gerçekten durum böyleyse Ender ve Şahika’nın niçin hapse düştükleri de ayrı bir merak konusu!

İşte 75. bölüm fragmanı: