Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam da oğlu Tarık Emir Tekin de farklı dizide aynı kaderi paylaşıyor!

Şevval Sam da oğlu Tarık Emir Tekin de farklı dizide aynı kaderi paylaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Koronavirüsün hızlı bir şekilde yayılmaya devam etmesi, dizi setlerinde de yoğun önlemler alınmasına neden oluyor. Şevval Sam, Yasak Elma dizi setinde de bu önemlere çok önem verildiğini açıkladı.

Dizide Ender karakterine hayat veren oyuncu, “Bizim setimiz korunaklı bir set. Her sete girişimizde test yaptırıyoruz. Herkes maskeli, biz hariç mecburen. Sürekli dezenfektan dolaşıyor elden ele, çok yakın temasta değiliz. Bunlar kıymetli önlemler. Bunun dışında bizim setimiz her zaman keyifli bir setti, yine öyle devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Sadakatsiz dizisinin şiddete meyilli kötü adamı Selçuk karakterine hayat veren oğlu Tarık Emir Tekin ile gurur duyduğunu da anlatan Şevval Sam, “Artık bir meslektaşız, anne oğulun ötesinde. Gurur duyuyorum, gerçekten gurur duyuyorum” diye konuştu.

Şevval Sam da oğlu Tarık Emir Tekin de farklı dizide aynı kaderi paylaşıyor! 8

Bazen dizilerde anlatılan hikayelerden çok daha sert olayların gerçek hayatta yaşandığını anımsatan Şevval Sam,oğlunun canlandırdığı karakter üzerinden şu tespitte bulundu:

“Aslında daha sert hikayeler yaşanıyor. Her zaman ideal bir karakteri anlatmak durumunda değiliz. Olmaması gerekeni da anlatmak zorundayız. Taro son derece barışçı, alçak gönüllü bir çocuktur, saygılıdır ve şiddete karşıdır. O aslında buraya bir farkındalık yaratmak adına rolünü de kıymetli buluyor. Ben de kıymetli buluyorum.”

Şevval Sam da oğlu Tarık Emir Tekin de farklı dizide aynı kaderi paylaşıyor! 9

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakterinin de iyi bir kadın olmadığını, kötü bir kadın karakteri olduğunu hatırlatan Şevval Sam, “Böyle olmamakta fayda var deyim uzak duracağız” diyerek izleyicilere vermek istediği mesajı anlattı.

Şevval Sam da oğlu Tarık Emir Tekin de farklı ekranlarda, farklı dizilerde kötü karakterlere hayat vererek bir anlamda aynı kaderi yaşıyorlar.