Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, oyunculuğu ve şarkıcılığı yeni yeni öğreniyorum itirafıyla şaşırttı!..

Şevval Sam, oyunculuğu ve şarkıcılığı yeni yeni öğreniyorum itirafıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da 5 sezondur canlandırdığı ‘Ender’ karakteriyle çok sevilen Şevval Sam YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Oyunculuğunun yanında şarkıcılığıyla da adından söz ettiren güzel yıldız, programda kariyeriyle ve özel yaşantısıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

“Ben çok kendi dünyasında, hayal aleminde yaşayan bir insanım” açıklamasını yapan Şevval Sam, “Oyunculuğa başlayalı 28 sene olacak, ne müzik ne de oyunculuk okudum, grafik bölümü mezunuyum, bugün baktığımda kariyerim beni bile şaşırtıyor, oyunculuğu ve şarkı söylemeyi yeni öğrendiğimi düşünüyorum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Şevval Sam, oyunculuğu ve şarkıcılığı yeni yeni öğreniyorum itirafıyla şaşırttı!.. 7

Futbolu çok sevdiğini belirten Şevval Sam, “Oynamasını beceremem ama seyretmesini çok severim, zamanında ofsaytı bilen az sayıda kadından biri olabilirim” dedi.

Evde tek başına şarkı söyleyemediğini belirten oyuncu, “Ben playback de yapamam, kendi kendime şarkı da söyleyemem, seyirci olmadan şarkı söyleyemiyorum” ifadelerini kullandı.

Ağlamaktan nefret ettiğini ifade eden Şevval Sam ağlamaklı rolleri de sevmediğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Küçükken çok sulu gözlüydüm, hep benimle dalga geçerlerdi, ağlamak bende gülmeye döner, çok gülerim”.

Oyuncunun duymaktan en çok hoşlandığı cümle ise ‘Şevval hanım sizi gördüğüme çok mutlu oldum’ cümlesi. Ünlü oyuncu; “Bu anlarda inanılmaz mutlu oluyorum!” şeklinde konuştu.

Kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir ile ilişkisi hakkında da konuşan Şevval Sam,  “Tarık ile yurt dışına gittiğimizde el ele gezeriz. Bazen, Tarık’ı beğenen kızlar beni sevgilisi zanneder, annesi olduğumu öğrenince çok şaşırırlar” açıklamasını yaptı.

Şevval Sam’ın konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;