Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender’lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret…

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender’lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin Yasak Elma dizisiyle ekranlara gelen Şevval Sam, Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in setine gitti ve neşe saçtı adeta! Oyuncu, Sadakatsiz setindeki o keyifli anları, instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine de gösterdi. Dizinin setinden gelen fotoğraflarda samimi ve gülümseten sahneler de vardı.

Şevval Sam, Yasak Elma’nın Ender’i olarak ekranda ‘entrika kraliçesi’ tacını elinde bulunduruyor. Her ne kadar zaman zaman Şahika’ya kaptırsa da dizinin Ender’i olarak çok sevildi. Aslında kötü bir karakteri oynuyor ama izleyici onun dizideki varlığını çok seviyor.

Ender’in ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir karakter olarak en zeki planları kurgulaması da dizinin takipçilerini her daim şaşırtan bir durum. Şevval Sam’ın ters köşe bir karakterle ekranda olduğu Yasak Elma merakla izlenirken, oyuncunun Sadakatsiz setine ziyaretleri de çoğalmaya başladı.

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 11

Zira dizinin setine gitmesinin iki önemli sebebi var. Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini oğlu Tarık Emir Tekin oynuyor. İlk kez oyunculuk yapan oğluna destek için ara ara sete ziyarete gidiyor Şevval Sam.

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 12

Ayrıca Yasak Elma’nın 3 sezon yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt ile samimi bir ilişki kurmuştu sette Şevval Sam. Aynı zamanda Eda Ece’nin de olduğu ortak arkadaşlıklarını hala devam ettiriyorlar.

Şevval Sam, şimdilerde Sadakatsiz dizisini yöneten Neslihan Yeşilyurt’u da sette ziyaret ediyor zaman zaman.

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 13

Son ziyarette Cansu Dere ve Şevval Sam’ın samimi pozları da dikkat çekti. Sam’ın birlikte pozlarına “Bi Ender’lik yapayım… Hellooo Asyaaaa!” notuyla yaptığı paylaşım görenleri gülümsetiyor.

Cansu Dere de bu paylaşımı instagram sayfasından repost etti. İkilinin fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz…

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 14

Şevval Sam’ın bu sürpriz ziyareti, Sadakatsiz setinde hayli coşku yaratmış. Fotoğraflardan da bu keyifli anlar görülebiliyor…

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinin setinde Ender'lik tasladı! İşte o sürpriz ziyaret... 15