Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şevval Sam, Yasak Elma biter bitmez Ender’i bırakıp özüne dönecek!

Şevval Sam, Yasak Elma biter bitmez Ender’i bırakıp özüne dönecek!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki Ender karakteriyle ekrana gelen Şevval Sam, tatil planlarını yapmış bile!

Sam, televizyon ekranlarında ilk kez ‘kötü kadın’ rolüyle başarılı performansını yükseltmeye ve beğeni kazanmaya devam ediyor.

Yasak Elma ile izleyiciye ters köşe yapan Şevval Sam, dizide ne kadar frapan ve lüks düşkünü olsa da günlük hayatında hep doğal olanın peşinde olan bir isim.

Geçtiğimiz günlerde bir kozmetik firmasından alışveriş yaparken magazinciler tarafından görüntülenen Şevval Sam, kozmetik ürünlerine çok fazla para harcamadığını ve seçerken de hayvanlar üzerinde deney yapmayan firmalardan seçtiğini belirtti.

Şevval Sam, Yasak Elma biter bitmez Ender'i bırakıp özüne dönecek! 7

Milliyet’in haberine göre, son günlerdeki kürk polemiğine girmek istemediğini de söyleyen Şevval Sam, Bülent Ersoy ve Ömür Gedik arasındaki tartışmaya da mesafeli durarak “Evrensel prensipler doğrultusunda cümleler kuruyorum. Sanki birileri hakkında konuşuyormuşum gibi algılanıyor. Kimseden haberim yok. Ben sadece kendi duruşumu ifade ediyorum. Birilerine cevap verdim gibisinden bir şeyler olmuş yine” ifadesini kullandı.

Bu arada sezon sonu yaklaşırken tatil planlarını da yaptığı anlaşılan Şevval Sam, geçtiğimiz yıllarda karavanla yaptığı tatili tekrar edeceğini belirtti.

Sam, “Bu sene tatili hak ettik. Ben karavancıyım. Karavanla bir yerleri gezmek istiyorum. Yapabilirsem öyle bir şey yapmak istiyorum” diye konuştu.