Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam’dan Yasak Elma ile ilgili şok iddia!

Şevval Sam’dan Yasak Elma ile ilgili şok iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu yıl beşinci sezonuyla yoluna devam eden entrika dolu dizisi Yasak Elma, yeni bölümleriyle başarı grafiğini yükseltiyor. Ancak diziyle ilgili ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırdı. İddiayı ortaya atan ise dizini başrol oyuncularından Şevval Sam oldu.

Başrollerini Şevval Sam ve Eda Ece’nin paylaştığı Yasak Elma, Fox TV’nin en çok tutulan dizilerinden biri. Beşinci sezonuyla ekrana gelen dizi geçmişte hikayesindeki saçma ayrıntılarla eleştirilse de başarısını devam ettiriyor.

Dördüncü sezon sonunda birçok oyuncusunun ayrılığıyla sarsılan, başrol oyuncularından biri olan Nesrin Cavadzade’yi kaybeden Yasak Elma, tüm bu şanssızlıklara rağmen yeni sezonda başarı grafiğini yükseltiyor. Geçen hafta yayınlanan bölümüyle Yasak Elma, reytinglerde birincilik elde etmeyi başardı.

Şevval Sam'dan Yasak Elma ile ilgili şok iddia! 7

Ancak dizinin başrol oyuncularından Şevval Sam’ın yaptığı bir açıklama kafaları karıştırdı. Bir gece kulübünün çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, Yasak Elma’nın beşinci sezon sonunda final yapabileceğini söyledi.

Şevval Sam konuyla ilgili daha fazla açıklama yapmadı. Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemediğini ifade eden oyuncu, aslında projenin kendisi için çok uzun sürdüğü itirafında da bulunmuş oldu. Şevval Sam, Yasak Elma dizisinin bu dünyada olmaması gereken ne varsa ekrana taşıdığını ve bir nevi absürt komedi yaptıklarını ifade etti.

Dizide abartılı bir hikaye anlatıldığını ve eğlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Şevval Sam, bir hayal dünyasını abartılı sahnelerle sunduklarını belirtti. Sam, Yasak Elma’yı bu kadar başarılı kılanın da bu olduğunu sözlerine ekledi.