Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam’dan Yasak Elma setinde The Crown göndermesi ve Enkay’cılara güzel bir sürpriz daha!

Şevval Sam’dan Yasak Elma setinde The Crown göndermesi ve Enkay’cılara güzel bir sürpriz daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4. sezonuyla ekranda olan Yasak Elma dizisinin kamera önündeki renkli hali gibi, kamera arkası da hayli renkli görüntülere sahne oluyor! Dizinin oyuncularından Şevval Sam ve Eda Ece, bol bol Yasak Elma setinden paylaşımlar yapıyorlar.

İki oyuncunun yaptığı keyifli paylaşımlar, kamera arkasında çalışanlar ve oyuncular arasındaki keyifli ve uyumlu çalışma ortamını da yansıtıyor.

Aynı zamanda oyuncular arasında da yakın arkadaşlıkların kurulduğu, samimi bir iletişimin sağlandığı, yapılan paylaşımlarla ortaya konulmakta.

Setteki yorucu ama keyifli ortamı sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan Şevval Sam, esprili içeriklere de imza atıyor çoğu kez.

Yine kafasına taktığı bir taç ile dizinin yönetmenlerinden Oğulcan Eren Akay’ın yanında durarak verdiği poza, ilginç bir not da düşmüş.

Oyuncu, Netflix’in çok konuşulan dizisi The Crown’a atıfta bulunarak “Müjdemi vereyim… The Crown’ın 108. sezonunu Oğulcan E. Akay çekiyor, ben oynuyorum” notuyla paylaşmış.

Şevval Sam'dan Yasak Elma setinde The Crown göndermesi ve Enkay'cılara güzel bir sürpriz daha! 8

Bu arada ‘Enkay’cıları da unutmayan Şevval Sam, diziye geri dönen Kaya karakterini oynayan Barış Kılıç ile verdiği pozu da yine fanları etiketleyerek paylaşmış…

Şevval Sam'dan Yasak Elma setinde The Crown göndermesi ve Enkay'cılara güzel bir sürpriz daha! 9