Ana sayfa Dizi Haberleri Seyfettin, çok büyük bir oyuna geldi! Kalk Gidelim dizisinde hain tuzak!

Seyfettin, çok büyük bir oyuna geldi! Kalk Gidelim dizisinde hain tuzak!

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen Kalk Gidelim dizisinde Seyfettin’e büyük bir oyun oynandı.

49. bölüm sonunda Seyfettin’in imzaladığı boş kağıt, evlerinin elinden gitmesine neden olabilir! Bu hain tuzağı kuran kişi merak konusuyken, dizinin 50. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un oynadıkları dizide Seyfettin, yaşadığı bu şoktan sonra sinir küpüne dönüyor. Olayın peşini bırakmayan Seyfettin’in karşısına kim çıkacak?

İşte 50. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Seyfettin’in süt çiftliğini sattığına dair Ercan’ın hazırlattığı imzalı kağıt Halil’in eline geçince bunu Nuriye ile paylaşır. Abilerim benden habersiz hakkımı da satıyor diye düşünen Nuriye, abilerine gönül koyar ve bunu adım adım hissettirir. Seyfettin, Sevda’nın verdiği gazla yönetim kurulu başkanlığı sağlamlaştırmak için aileden gizli birtakım hamleler yapar. Amacı babasından aferini koparmaktır. Bu arada Badegül Ercan’ın Nurcan’ın kardeşi olduğunu öğrendikten sonra Nurcan’a sert çıkar ve Halim yengesinden Badegül adına özür diler. Halim, Nurcan’a, Meryem’in garipleştiğinden bahseder. Ercan’ın yoğurt formülünü satarken bile kendilerine değil Ercan’a inandığından söyler.

Mustafa Ali bunun üzerine Ercan’ı köy meydanına kadar kovalarken Meryem’in büyük bir sürpriziyle karşılaşır. Diğer yandan Şakir kahvehaneyi Sadık’la işletmeyi kabul edip kendi yöntemleriyle çalışmaya başlar. Tabi Şakir’in çay satışı için bulduğu her yöntem Sadık’ı şaşkına çevirir. Veli ise ihracat işine devam eder. Kendisine ticarette yeni bir alan açar. Damatlar işlerini kurup ailenin gözüne girmeye çalışırken Duru ve Dudu cephesinde ise nişanlılarıyla görüşememenin gerginliği vardır. Artık aileden birinin gözetiminde yapacakları ilk görüşmeye Hatice Ana gelir ve Veli’nin bu görüşmede Duru’ya yapacağı jest Şakir için başka bir planın başlangıcı olacaktır.