Ana sayfa Dizi Haberleri Seyfettin yine ne kurnazlıklar peşinde? Kalk Gidelim dizisinde kahkaha yine tavan yapacak!

Seyfettin yine ne kurnazlıklar peşinde? Kalk Gidelim dizisinde kahkaha yine tavan yapacak!

tarafından zk zk
TRT 1’de Cumartesi akşamı 48. bölümü yayınlanacak olan Kalk Gidelim dizisinin 2. tanıtımı da ekrana geldi.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un oynadıkları dizi, yine komedinin tavan yaptığı bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Seyfettin’in yapılacak kongre ile ilgili hazırlıkları, ekran başındakileri eğlendirirken, işler de iyice birbirine karışacak.

İşte 48. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mustafa Ali ve Seyfettin, eşlerine yalan söyleyip bir de yüzüne gözüne bulaştırdıkları için Sevda ve Nurcan tarafından evden kovulurlar. Hacı Hüseyin’den yardım beklerken Hacı Baba da gelinlerinin yanında durunca kendilerine kalacak yer bakmaya başlarlar. Diğer yandan Halil de Nuriye’nin bir lafına darılınca soluğu abilerinin yanında alır. Sevda, Nurcan, Nuriye evde kadın kadına rahat ederiz kocalarımız burunları sürtünce zaten pişman olup geri gelirler diye düşünürken erkekler cephesinde ise durum farklıdır. Seyfettin kontrolü ele alıp Sevda’ya nispet yapınca durum gitgide farklı bir hal almaktadır. Diğer yandan Hatice ise oğullarının gelinleri tarafından evden uzaklaştırmasına gönül koyup, Badegül’ü de yanına alıp gizlice yemek götürme planları yapmaktadır.

Seyfettin yine ne kurnazlıklar peşinde? Kalk Gidelim dizisinde kahkaha yine tavan yapacak! 7

Halim ve Samim ise bu mevzuda oldukça temkinlidir. Halim, Duru’nun penceresi önüne gizlice gelip yakalanan Veli Demir meselesinde ise gayet nettir. Neden orda olduğunu söyleyene kadar Duru ile görüşmeyecektir. Şakir ise Dudu’yla barışmak, için türlü romantik yollar dener. En büyük yardımcısı ise Veli olacaktır. Muhtar oğlunun adam olması için kahvehaneyi Meryem’den satın almak ister. Meryem’in şartı şattır ve Sadık da o kahveden ekmek yemedikçe satmayacaktır. Muhtar da Sadık’ı ikna etmek için çeşitli yollar denemeye koyulur. Meryem’in asıl meselesi ise Ercan’dır. Göz hapsine aldığı Ercan’ı Nurcan meselesinde iyice sıkıştırırken Ercan ise yeni bir vurgun yapmak için kolları çoktan sıvamıştır bile… Ercan’ın vurgun yapmak için kendisine seçtiği hedef ise Dal Ailesinin süt çiftliğidir.