Ana sayfa Dizi Fragmanları Seyyar dizisinde korkunç bir sürpriz var!

Seyyar dizisinde korkunç bir sürpriz var!

tarafından ker_def

Yeni Bölümleriyle Her Cuma puhutv’de yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı ve 16 Temmuz Cuma akşamı da 6. yeni bölümü izleyebileceksiniz. Peki yeni bölümde sizleri neler bekliyor?

puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar’, yeni bölümleriyle yoluna devam ediyor. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyan dizinin 6.bölümünde yaşanacakların detayları şöyle: Yasin, Çiğdem’le hiç etmediği gibi bir kavganın içinde bulur kendini. Çiğdem evde sakladığı uyuşturucu poşetini bulmuştur ve hemen polise gitmeleri gerektiği konusunda ısrar etmektedir. Yasin önce itiraz etse de sonra kabul etmek zorunda kalır. Seda’yla birlikte karakola gitmek üzere evden çıkarken Yasin’in telefonuna Suat’tan bir mesaj gelir.

Gözleri korkudan kocaman olan Yasin, hemen biricik dükkanına koşar. Çiğdem ve Seda her şeye rağmen polise gider bütün gerçekleri açıklarlar. Suat elinde silahla Yasin’i gece boyunca yanında tutup son teslimat için ikna eder. Yasin ertesi gün son kez yola çıktığında sonun başlangıcı olduğundan habersizdir. Suat’ı ise Bahar’ın evinde korkunç bir sürpriz beklemektedir.

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği ‘Seyyar’ seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı ‘Seyyar’, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek. Yönetmenliğini Cem Özüduru üstlendiği ‘Seyyar’ın senaryosunu; Cem Özüduru ve Ozan Ağaç birlikte yazıyor.

Yapım: Limon Yapım
Yönetmen: Cem Özüduru
Senaryo: Cem Özüduru ve Ozan Ağaç
Oyuncular: Ozan Ağaç (Yasin), Özge Özacar (Çiğdem), Erdem Kaynarca (Suat), Zeynep Coşkun (Seda), Nevzat Yılmaz (İsmail), Eşref Seyitoğlu (Tarık), Nalan Olcayalp (Leman), Onur Alagöz (Rıfat), Emir Ünver (Kudret), İbrahim Şahin (Ali), Semiha Bezek (Bahar), Vurgun Adayalı (Hüseyin), Emirhan Akbaba (Hamit), Yaşar Karakulak (Nedim), Fatih Berk Şahin (Tufan), Burak Altunsoy (Ömer), Serkan Beşiroğlu (Cihan) ve Alperen Aldanmaz (Uğur) gibi önemli isimler yer alıyor.