Ana sayfa Sosyal Medya Sezon arasının en çok özlenecek dizi çifti belli oldu! Üç Kız Kardeş dizisi sezon finaliyle de çok konuşuldu!

Sezon arasının en çok özlenecek dizi çifti belli oldu! Üç Kız Kardeş dizisi sezon finaliyle de çok konuşuldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarının bu sezon hızlı çıkış yapan dizilerinden bir tanesi de Üç Kız Kardeş dizisi oldu. Sessiz sedasız geldiği ekranda bir anda hızla yükselen dizi salı akşamlarının reyting listesinde kısa sürede birinci sıraya yükseldi.

Dram dolu hikayesi ile büyük beğeni toplayan Üç Kız Kardeş dizisini izleyenler, Türkan ve Somer aşkına kilitlendi. Berker Güven ve Özgü Kaya’nın hayat verdiği karakterler kısa sürede izleyiciyi fethetti. İki oyuncunun uyumu ekranda çok geçmeden karşılığını gördü.

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun yer aldıkları dizi 14 Haziran salı akşamı yayınlanan 16. bölümüyle sezon arası verdi.

Sezon arasının en çok özlenecek dizi çifti belli oldu! Üç Kız Kardeş dizisi sezon finaliyle de çok konuşuldu! 9

Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımın altına yapılan yorumlar, izleyicinin ikiliyi şimdiden özlediği izlenimini veriyor.

Sezon arasının en çok özlenecek dizi çifti belli oldu! Üç Kız Kardeş dizisi sezon finaliyle de çok konuşuldu! 10

Üç Kız Kardeş yayınlanan sezon finali ile günün en çok izlenen dizisi oldu… Dizi, tüm izleyici gruplarında en iyi reytingleri alarak sezona birincilikle veda etti. Sosyal medyada ikilinin fotoğraflarına, ‘Çok özleyeceğiz’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Sezon arasının en çok özlenecek dizi çifti belli oldu! Üç Kız Kardeş dizisi sezon finaliyle de çok konuşuldu! 11

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.