Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon başından beri 30 dizi ekrana veda etti! Çoğunun adını bile hatırlamıyorsunuz! İşte o diziler…

Sezon başından beri 30 dizi ekrana veda etti! Çoğunun adını bile hatırlamıyorsunuz! İşte o diziler…

tarafından zk zk

Sezon başından beri 30 dizi ekrana veda etti! Çoğunun adını bile hatırlamıyorsunuz! İşte o diziler... 7

Atv’nin 4 sezondur ekranda olan dizisi Kırgın Çiçekler de ne yazık ki Pazartesi ekranında Çukur ve Söz dizileriyle rekabet edemedi ve 12 Mart Pazartesi günü 113. ve son bölümüyle ekrana gelecek.

Geçtiğimiz günlerde dizinin ekibi veda yemeğinde bir araya gelmişti. Tüm oyuncuların ve ekip çalışanlarının da katıldığı yemekte, diziye veda edilmişti. Çekimler bitti ama henüz final yayınlanmadı.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP’in üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı Kırgın Çiçekler dizisinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Hazar Motan, Mehmet Aykaç, Arif Diren, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat ve daha birçok oyuncu yer alıyor.

Dizinin final tanıtımında Songül’ün öldüğü ve bebeğini de kızlara emanet ettiği görülüyor. Songül adına bir yetiştirme yurdu açan kızlar, kendileri gibi çocuklar için mücadele etmeye karar veriyorlar.

İşte gözyaşlarınızı tutamayacağınız bir finalle bitecek olan Kırgın Çiçekler’in final tanıtımı:

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)