Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sezona büyük umutlarla başlayan Ay Yapım imzalı bir dizi daha erken final yapıyor!

Sezona büyük umutlarla başlayan Ay Yapım imzalı bir dizi daha erken final yapıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Show TV’nin izleyiciyle buluşan dört dizisi bulunuyor. Bu dizilerden üçü Ay Yapım imzasız taşıyor. Üç Kuruş dizisi pazartesi, Baba salı günü, Oğlum çarşamba, Aziz ise cuma günü izleyicisiyle buluşuyor. Bu dizilerden Üç Kuruş’un erken final yapacağı haftalar öncesinden belli olmuştu. Şimdi bu diziye bir yenisi daha eklendi.

Dram hikayesi olarak dikkatleri üzerine çeken fakat reytingleri ortalamanın altına inse de son dönemde yurtdışına projelerin çokluğu nedeniyle de sezon sonuna kadar ayakta kalabileceği düşünülen Oğlum dizisinin de erken final yapmadı bekleniyor..

Show TV’nin büyük umutlar ile başladığı, kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı ismin bulunduğu Oğlum dizisi için beklenen sona adım adım gidiliyor.

Sezona büyük umutlarla başlayan Ay Yapım imzalı bir dizi daha erken final yapıyor! 7

Bir dönem kanser tedavisi gören Canan Ergüder, bu sebeple rol aldığı Menajerimi Ara adlı diziden ayrılmıştı.

Sağlığına geri kavuşan başarılı oyuncu, Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Oğlum dizisi ile setlere geri dönmüştü. Dizide farklı ailelerin ortak bir hikayede buluşmaları konu ediliyordu.

Reytingleri iyi gelmeyen Oğlum dizisi için gelen kulis bilgileri dizinim Mayıs ayı içinde final yapmasının planlandığına işaret ediyor. Dizinin 20 Nisan çarşamba akşamı 11.bölümü yayınlanacak.