Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV bir dizisi için daha final duyurusu yaptı!

Show TV bir dizisi için daha final duyurusu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında diziler bir bir final yaparak ekran ömrünü tamamlıyor. Arıza,Ramo ve Kuzey Yıldızı dizisinin ardından 27 Mayıs Perşembe akşamı Alev Alev dizisi de son kez ekranda olacak.Show TV, dizi için final duyurusu yaptı. Bu sezonun başında çok iyi sonuçlar alarak başlayan dizide Demet Evgar sergilediği muhteşem performans ile göz doldurdu.

Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven’in de başrollerinde yer aldığı Alev Alev dizisi nasıl veda edecek? Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı tanıtımda Cemre ile Ozan evlenirken Rüya ile Ömer çifti bebek sevinci yaşıyor.

Show TV bir dizisi için daha final duyurusu yaptı! 8

İskender’in göz altına alındığı sahnelerin dikkat çektiği tanıtımda, Çiçek’in İskender’i bağışladığını aynı zamanda da onu sevdiğini itiraf etmesi Rüya’da büyük şaşkınlığa sebep oluyor. Bu durumun ikiliyi nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Cemre ve Ozan’ın yaşadığı şaşkınlığın sebebi ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

ALEV ALEV’İN 28. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ömer’in yakalaması sonrasında Çelebi yolun sonuna gelir. Yaptığı onca kötülüğün cezasını ödemeye başlayacaktır. Cemre korkmadan yeni hayatını kurmak için adımlar atmaya başlarken, Hanım’ın kocasının hapisten çıkması büyük bir paniğe yol açar. Çiçek’in beklenmedik hamlesi ile İskender ve Çiçek’in imkansız aşkı son sınavını verir. Rüya’nın verdiği müjde Ömer başta olmak üzere herkesi mutlu eder. Altan ve Tomris arasındaki aşk filizlenirken, Tomris’in Çiçek’le yüzleşmesi Çiçek’in kaderini sonsuza dek değiştirir. Sarnıç yangınının külleri sönmek, herkesin hayatını kaplayan dumanı ise tamamen dağılmak üzeredir.

Show TV bir dizisi için daha final duyurusu yaptı! 9

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in final bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!