Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV diziler konusunda çok riskli ama çok cesur bir karar aldı!

Show TV diziler konusunda çok riskli ama çok cesur bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Son yıllarda görülmemiş düzeyde radikal kararlar bu sezon Show TV’den geldi… Kanal adeta yeni baştan yapılanma için sert adımları üst üste attı. Dizilerini bir bir bitirme kararı alan Show TV’nin yeni dönemde çok farklı yapımlarla hayranlarına 30. yıl sürprizleri yapmayı amaçladığı biliniyor.

Bu yıl 30. kuruluş yılını kutlamakta olan Show TV için Eylül ayından itibaren sürpriz dizilerin peş peşe ekrana geleceğine yönelik bilgiler var… Arıza dizisinin dün akşam 30. bölüm ile bitirilmesinin ardından, 16 Nisan Cuma günü de Ramo dizisine 40.bölümde veda edeceğiz. Ayrıca Haziran ayının ortasında 68. bölümde Kuzey Yıldızı dizisi de veda edecek diziler kervanına katılacak.

4.sezonu ile yine başarılı bir dönem geçiren Çukur dizisi de Mayıs sonunda veda ediyor…Bunun dışında henüz final kararı verilmemiş olan tek dizi Alev Alev olarak görünüyor. Dizinin reytinglerinin çok iyi olmaması final ihtimalini güçlendiriyor ama son kararın verilmediğini belirtelim. Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında Show TV’nin yayında olan tüm dizilerini bitireceğini duyurdu. Bu da Alev Alev için de final yolunun açıldığını gösteriyor.

Show TV, bir hafta yayınladığı ve çok düşük reytingler alan Kırmızı Kamyon dizisini de Haziran ayına saklama kararı vermişti.

30. yılında Show TV çok riskli de olsa güçlü bir karar aldı. Ortalama reytingler elde eden yapımlarını tek tek bitiren kanal yönetimi, anlaşılan Çukur gibi birincilik yarışı yapabilecek dizilere yönelmek istiyor.

Bu da dizi hayranları için yeni ve farklı yapımların Show TV’den gelebileceğine yönelik bir izlenim veriyor. Bakalım son dönemin en radikal kararlarından birisini alan Show TV yönetimi diziler konusunda 2021-2022 sezonunda izleyicileri ekranına taşıyabilecek yapımları ortaya çıkartabilecek mi?