Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak… İşte yeni bölüm konusu…

Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak… İşte yeni bölüm konusu…

tarafından zk zk

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı dizide Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Fi’nin bu akşam ekrana gelecek 3. ve 4. bölümünde yılsonu gösterisi için gereken sponsoru bularak Deniz’in dostluğunu kazanan Can konservatuara yaptığı ziyarette Duru’nun baş dansçı olabilmek için seçmelere katılmak zorunda olduğunu öğrenir.

Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak... İşte yeni bölüm konusu... 12

Medya patronu Sadık Murat Kolhan, Can’ın geçmişini öğrenmeden Özge’nin peşini bırakmamaya kararlıdır. Can’ın, Duru ile arasında gerilim sürerken sunduğu ilginç ortaklık teklifi Deniz’in hayatındaki yerini de sağlama alır. Bilge Can’dan sürpriz bir teklif alacaktır. Geçmişten gelen bir kadınsa Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.

Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak... İşte yeni bölüm konusu... 13

Fİ, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak... İşte yeni bölüm konusu... 14 Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak... İşte yeni bölüm konusu... 15 Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak... İşte yeni bölüm konusu... 16

Show TV, Fİ dizisinin 2 bölümünü birden yayınlayacak... İşte yeni bölüm konusu... 17