Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV ilk adımı Baba dizisiyle atacak, Kanal D ise Üç Kız Kardeş ile salı rekabetini şekillendirecek!

Show TV ilk adımı Baba dizisiyle atacak, Kanal D ise Üç Kız Kardeş ile salı rekabetini şekillendirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yılın en heyecanla beklenen dizisi için geri sayım başladı! Haluk Bilginer’in muhteşem sesiyle yeniden buluşmak isteyenler 15 Şubat Salı akşamı Show TV ekranında yayınlanacak Baba dizisini heyecanla bekliyor…

Söz dizisi ile büyük atılım yapan ve geçen sezon da Arıza isimli diziyle beğenilen Tolga Sarıtaş da başroller arasında bulunuyor. İki etkili erkek oyuncunun yanı sıra; Özge Yağız, Özge Özacar, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Beril Pozam, Bihter Dinçel gibi kadın oyuncular da Baba dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Çok etkili bir hikayesi bulunan dizinin senaristlerinden birisi Ekin Atalar, diğeri ise Çukur efsanesini da yazan Gökhan Horzum. Geniş bir kadrosu bulunan dizinin hikayesi de birbirinden farklı karakterlerin kendi hayatlarını ortaya koyacakları geniş bir yelpaze sunacak.

Baba dizisinde; Hakan Kurtaş, Oktay Çubuk, Ayda Aksel, Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Deniz Hamzaoğlu, Tolga Sala gibi isimler de kadroda yerlerini aldı. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu alana dizi Salı akşamı reytinglerde önemli bir değişim meydana getirecek.

Destan isimli atv dizisinin ön planda olduğu Salı akşamları ayrıca; reytinglerde düşmekte olan Masumlar Apartmanı ve kendi izleyici kitlesini ekrana taşıyan Evlilik Hakkında Her Şey dizileri bulunuyor. Baba dizisinin başlaması ile birlikte dengeler fazlasıyla değişecek.

Baba dizisinin Salı akşamları en çok izlenen dizi olması beklenirken, 22 Şubat akşamı Kanal D’nin Üç Kız Kardeş isimli yeni dizisinin de izleyici ile buluşması sonrasında çetin bir reyting rekabeti izleyeceğiz. Salı akşamları artık birincilik elde etmek de her yapım için çok zor olacak, ayrıca ayakta kalmak da daha önceki dönemler gibi kolay olmayacak.

15 Şubat Salı akşamı yeni rekabetin ilk adımını Show TV Baba ile atacak. İşte dizinin 1. bölümünden etkileyici bir fragman:

Baba isimli yeni dizide; Saruhanlı ailesi, bir uçak kazasının ardından şoke edici bir gerçeği öğrenirken hepsinin hayatı aniden değişiyor. Saruhanlı ailesinin yaşayacakları şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.