Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV kararını verdi, şimdi Fox TV’de Yasak Elma düşünsün!

Show TV kararını verdi, şimdi Fox TV’de Yasak Elma düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi beş sezondur Fox TV ekranında yer almaya devam eden başarılı bir proje… Geçtiğimiz gün oyuncular ve teknik ekip yemekte bir araya geldiler. Çünkü birincilik zaferini kutlamak her zaman mümkün olmuyor.

Son 2 haftadır pazartesi akşamlarının birincisi olan Yasak Elma, eski günlere dönüş yaptığının sinyallerini verdi. Eda Ece, Şevval Sam ikilisi beş sezondur hikayenin yükünü sırtlıyor. Yasak Elma’nın değişen hikayesi ve oyuncu kadrosu ile yeni sezonda da etkili olması birçok izleyiciyi de şaşırtıyor.

Dizinin senaristlerinin çok iyi manevralar yapması Yasak Elma’nın bugüne kadar devam etmesinin en büyük sırrı konumunda. Dizinin birincilikleri ise yeni diziler nedeniyle tehlikeye girdi.

Show TV’nin Çukur dizisinin izleyicilerini yeniden ekranına davet ettiği Üç Kuruş isimli yapım başlıyor. 1 Kasım Pazartesi akşamı dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Bu da demek oluyor ki Yasak Elma’ya birincilikte yeni bir rakip geldi.

Kalp Yarası’nın da pazartesi rekabetinde yer aldığını ve Üç Kuruş’un alacağı reytinglerin dengeyi çok değiştireceğini söyleyelim.

Yasak Elma’nın artık birincilik elde etmesi hiç kolay olmayacak. Çünkü 8 Kasım Pazartesi akşamı da TRT1’de Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başlayacak. Yani pazartesi rekabeti çok sert olacak.

Yasak Elma şayet şu anda bulunduğu reyting seviyelerini korursa bu bile büyük bir başarı olarak hanesine yazılacak.

Üç Kuruş ve Alparslan dizileri geliyor, şimdi Yasak Elma’nın kendini yeniden ispatlama zamanı geliyor.