Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV yeni dizisine final yaptırsa dert, yaptırmasa dert!

Show TV yeni dizisine final yaptırsa dert, yaptırmasa dert!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında üst üste final yapan diziler hayranları çok üzmüştü. Yeni yapımlar ise peşi sıra geldi. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizilerle yoluna devam eden Show TV, aradığını bulamadı… Ne Kahraman Babam ne de Cam Tavanlar kanalın istediği yüksek izlenme oranlarını yakalayamıyor.

Ramo, Arıza, Alev Alev, Kuzey Yıldızı ve Çukur gibi projelerine final yaptıran Show TV, yeni sezon için de önemli dizi çalışmaları yürütüyor. Ekranını baştan aşağıya yenileyecek olan kanalın yaz aylarında yayınladığı iki dizinin performansları ise sıkıntılı gidiyor…

Özellikle Kahraman Babam dizisinin beklenilen etkiyi yaratamadığını gözlemliyoruz. 31 Mart günü Kırmızı Kamyon ismi ile yayınlanan dizinin reytingleri düşük gelmişti. Sonra proje Haziran ayına bırakıldı. İtfaiyecilerin heyecan dolu hikayesi Kahraman Babam ismi ile yeniden ekrana geldi.

Ancak şimdiye kadar yayınlanan 6 bölümün izleyicilerde beklenilen ilgiyi yaratamadığı reyting sonuçlarına yansıdı… Dizinin 6. bölümünün reytinglerinin de düşük gelmesi kafalarda soru işaretleri yaratıyor.

Show TV, yüksek bütçeli ve normalde ilgi gösterilmesi beklenecek bir projede aradığını tam olarak da bulamadı.. Kahraman Babam dün akşam yayınlanan 6. bölümü ile tüm kişilerde 9. sırada yer alırken, ABC1’de günü 10. bitirdi. AB’de ise 20. sırada yer alıyor ve bu durum büyük şaşkınlık yaratıyor…

Show TV yeni dizisine final yaptırsa dert, yaptırmasa dert! 7

Kahraman Babam dizisinin reyting oranları da ortalamaların çok altında gerçekleşiyor. Şimdi diziye erken final yaptırılsa Show TV için ekranda tek bir dizisi kalacak. Cam Tavanlar da zaten beklenilen yüksek etkiyi yapamadı.

Show TV, Kahraman Babam projesini devam ettirse reklam gelirleri ile maliyet arasında bir sıkışma yaşanacak. Yani kanalın diziyi yayında tutması bir dert, final yaptırması ayrı bir dert…

Kahraman Babam neden ilgiyi üzerine çekemedi bu da tartışılır. Zira dizinin hikayesi ilginç, aksiyon dolu görüntüler birçok izleyici için cazip, başrollerde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz gibi tanınmış isimler var.

Ancak proje tüm bu artılarına rağmen reyting sorunları yaşıyor.