Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV yine dramın dibine vuruyor! Oğlum dizisinin kadrosu da hikayesi de alıp götürecek!

Show TV yine dramın dibine vuruyor! Oğlum dizisinin kadrosu da hikayesi de alıp götürecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dram ağırlıklı dizilerin izleyicileri çekme konusunda yoğunlukla 1-0 önde başladığı aşikar. Show TV, bu tür dizileri ekrana getirme konusunda da başarılı bir kanal. Geçmişte pek çok örneği de olan dram yüklü hikayeleri izleyici seviyor. Show TV de yeni bir dram hikayesiyle izleyenleri her hafta ekrana bağlama hazırlıklarıyla Oğlum dizisini öne çıkarmaya hazırlanıyor.

Tanıtımları ile izleyici çoktan Oğlum dizisini yakalamış görünüyor. Sosyal medyada meraklı bekleyişin sürdüğü yapılan yorumlarda görülmekte. Ayrıca hikaye ile birlikte oyuncu seçiminin de son derece güçlü isimlerden oluşması da dizinin ekrana gelmeden yarattığı merak ortamını arttırıyor.

Aynı zamanda Baba dizisinin de hazırlıklarını sürdüren Show TV, ikisi de dram yönü son derece güçlü iki diziyle yakın zaman içinde ekrana kilitlemeye hazırlanıyor! Oğlum dizisinin hazırlıkları da uzun süredir devam ediyordu. Tanıtımları da yayınlanmaya başladı.

Hikayesi büyük dikkat çeken Oğlum dizisi, aslında toplumsal bir soruna da parmak basacak olması nedeniyle daha bir heyecan yaşatıyor. Her gün bir yenisini duyduğumuz ve duyarlı her insanın içini acıtan aile içi şiddet konusunun anlatılacağı Oğlum dizisinde yine kanayan yaramız kadına şiddet ve kadın cinayeti konularına da yer verilmekte.

Show TV yine dramın dibine vuruyor! Oğlum dizisinin kadrosu da hikayesi de alıp götürecek! 37

Ay Yapım imzalı dizide iki çocuğun hayat hikayesi üzerinden kuruluyor senaryo. Dizinin başrol oyuncularından birisinin Canan Ergüder olması da bir başka dikkat çeken durum. Zira oyuncu, Menajerimi Ara dizisinde oynarken Meme Kanseri’ne yakalandığını öğrenmişti. Tedavi olan ve sağlığına kavuşan oyuncu, uzun bir aranın ardından Oğlum dizisiyle ekrana geri dönüyor.

Ergüder’in yanı sıra kadroda Songül Öden, Serhat Teoman, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Kubilay Aka gibi her biri rol aldıkları projelerde oyunculuklarıyla konuşturan isim yer alıyor.

Dizinin sloganı ile yaşanan toplumsal gerçekliğe de vurgu yapılıyor ve “Suçlu çocuk yoktur, suça sürüklenen çocuk vardır” deniliyor. Hikayesini Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz yazdığı Oğlum’un yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor. Proje ve senaryo tasarımının başında ise Ahmet Katıksız bulunuyor.

Show TV yine dramın dibine vuruyor! Oğlum dizisinin kadrosu da hikayesi de alıp götürecek! 38

Dizide, çok farklı hayatlara sahip olan iki çocuğun yaşadıkları kesitler halinde sunulurken, çocukların koşulsuz olarak masumiyetleri gözler önüne serilecek. Dram yüklü tarafına karşın umut da ortaya koyan bir hikaye Oğlum dizisinin hikayesi. Henüz yayın tarihi net değil ancak tanıtımlarının yayınlanmaya başlaması, yakın zamanda ekrana gelmesinin de bir işareti…

İşte Oğlum dizisinin dikkat çeken tanıtımı: