Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de bir dizi daha final yaptı, gözyaşları aktı!

Show TV’de bir dizi daha final yaptı, gözyaşları aktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Mayıs ayı demek finaller demek. Dizi hayranları için Mayıs ayları hep sevimsiz olmuştur. Birbiri ardına biten diziler kervanına bir yenisi de Show TV ekranında katıldı. 2 sezondur izleyicileri güldüren, Cumartesi akşamlarının neşesi haline gelen Kuzey Yıldızı dizisi tüm sevenlerine veda etti.

Haziran ayının ortalarında bitmesi beklenen dizinin finalinin erkene alınması da hayranlar için büyük talihsizlik olmuştu. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin başrolünde çok başarılı performans sergileyen dizinin ekibi, yoğun emeklerinin karşılığını da aldı.

Show TV'de bir dizi daha final yaptı, gözyaşları aktı! 8

Karadeniz’in incilerinden Ordu’da çekilen dizinin görsel zenginliği de izleyicilerin ruhunu temizledi. Başrol oyuncularının uyumu ve yüksek enerjisi ile bir dönem zirveye de çıkan, birincilikler almayı başaran Kuzey Yıldızı dizisi, son dönemde beklentilerin altında reytingler elde edebiliyordu.

Dün akşam da 64. bölümü yayınlanan dizi son kez ekrandaydı ve 15 Mayıs Cumartesi günü bir yıldız daha kaydı… Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’nın sosyal medya hesabından şu sözlerle veda edildi:

“Hoşça kalın. 64 bölüm boyunca hikayemize ortak olan siz değerli izleyicilerimize sonsuz teşekkürler..”

Show TV'de bir dizi daha final yaptı, gözyaşları aktı! 9

Dizi hayranları da ekibin vedasını üzüldüklerini ve bugüne kadar sergiledikleri emekler için teşekkür ettiklerini belirten, diziyi unutmayacaklarını ifade eden yorumlar bıraktı.

Show TV ekranlarında daha önce Arıza ve Ramo dizileri de birbiri ardına veda etmişti.