Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’de Üç Kuruş yeni bölümü yok, peki Aziz dizisinde durumda ne?

Show TV’de Üç Kuruş yeni bölümü yok, peki Aziz dizisinde durumda ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’den yapılan duyuruda Üç Kuruş dizisinin önümüzdeki hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağı bildirildi. Bu durum dizi hayranlarını üzerken, birçok izleyici de Aziz dizisini soruyor. Fox TV’nin iki hafta dizilerine ara vermesi, atv’nin bazı yapımların yeni bölümleri için Ocak ayının 3. haftasını işaret etmesinin ardından Aziz dizisi hayranları da yeni bölüm konusunda alınan kararı merak ediyor.

Show TV ekranında yayınlanan ve 1930’lu yıllarda geçen hikaye hem bir aşk konusunu işliyor hem de Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılma sürecinin öncesindeki döneme yönelik bazı detaylar ortaya koyuyor.

Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı aziz dizisinin şimdiye kadar 8 bölümü yayınlandı. 9. ve yeni bölüm Show TV’nin yayınladığı akışa göre 14 Ocak Cuma günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

Aziz dizisinin sosyal medya hesaplarında daha önce açıklandığı üzere gelecek hafta yeni bölüm yayınında bir sorun yok. Bir süredir diziyi merakla bekleyen dizi hayranları, 14 Ocak akşamı yeni bölümü ekranda bulabilecek.

Yine büyük bir heyecanın yaşanacağı dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragman da bir hayli duygusal anların yaşanacağını göreceksiniz.