Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de yepyeni ve çok iddialı bir dizi dönemi başlıyor!

Show TV’de yepyeni ve çok iddialı bir dizi dönemi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV, geçen sezondan hiçbir dizisini devam ettirmedi. Çukur gibi çok etkili bir yapım da planlandığı gibi 4. sezonuyla birlikte final yaptı. Show TV ekranında yaz döneminde başlayan 2 dizinin macerası da kısa sürdü.

Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizilere sekizinci bölümlerde final yaptıran Show TV, performansı düşük bir yapımı artık ekranında istemiyor. Alev Alev, Arıza ve Ramo isimli diziler Show TV’ye geçen sezon önemli katkılar yaptı. Ancak kanal yönetimi bu yapımları da bir sezon daha taşımak istemedi. Ortaya yeni bir Show TV dizi stratejisi çıktı.

Kanalın şu anda hazırlıkları süren 4 dizisi bulunuyor. Bunlardan İçimizden Biri, ilk bölümüyle 12 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek. Yani bu akşam Show TV’nin yeni dizi stratejisi için en kritik gün.

Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimlerine Marmaris’te devam ediliyor. Dizi yabancı damat konusuna yönelik hem romantik hem dramatik bir yapım olacak. Yönetmen Ersoy Güler’in hikayesini yazdığı ve yine yönetmenliğini yaptığı dizinin ilk bölümünü saat 20.00’da Show TV ekranında izleyebilirsiniz.

Show TV'de yepyeni ve çok iddialı bir dizi dönemi başlıyor! 7

Ayrıca Çukur dizisinin devamı niteliğindeki Üç Kuruş için de yoğun bir hazırlık ve oyuncu belirleme çalışmaları sürüyor. Dizi ekibinin ay sonunda sete çıkması bekleniyor.

Yalancı isimli yeni hukuk dizisi ise çok etkili fragmanları ile dikkatleri çekti. 17 Eylül Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Yalancı’nın başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci bulunuyor. Show TV’nin yeni sezonda en çok güvendiği yapımlardan birisi de Yalancı dizisi olacak.

Son olarak da Aziz dizisinden bahsetmek lazım. Antakya’da geçen hikaye aslında İstanbul’da kurulan özel bir platoda çekilecek. Aziz Payidar karakterinin hikayesinin anlatılacağı dizi bir dönem yapımı olarak öne çıkıyor. Antakya’da bir Fransız askerinin ölümünden sorumlu olan Aziz’in memleketinden ayrılması ve yıllar sonra geri dönmesi sonrasında yaşanacakları izleyeceksiniz.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez ikilisi dizinin başrolünde yer alıyor. Hayranlar daha şimdiden Aziz dizisinin heyecanını yaşıyor. Dizinin yakında Show TV ekranında başlaması bekleniyor.

Görüldüğü üzere Show TV, geçen sezondan tüm yapımlarına final yaptırarak yepyeni bir dönemi başlatıyor…