Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’deki Aziz dizisinde büyük hamle geliyor!

Show TV’deki Aziz dizisinde büyük hamle geliyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ilgiyle izlenen dizisi Aziz’in heyecanla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Aziz’in Efnan’ın arkasından koştuğu tanıtımda akıllara “Efnan, Mısır’a mı gidecek?” sorusu geliyor. Bu sezona iye başlayan dizilerden olan Aziz, iyi reytingler elde ediyor ve Cuma akşamları birincilikler de alıyor… Murat Yıldırım ile Damla Sönmez ve Simay Barlas’ı bir araya getiren dizinin izleyicileri de hikayenin gidişatından çok memnun.

Peki dizinin Cuma günü yayınlanacak 8. yeni bölümünde neler olacak? Efnan’ın Pierre ile sır paylaşması dikkat çekerken Adem, Dilruba’nın mektupta yazdıklarının yalan olduğunu söyleyerek şaşırtıyor. Pierre, Edip Payidar’ın ölmeden önce yazdığı mektubu Kenan’a vererek büyük bir hamle yaparken Aziz ile Efnan’ın duygu dolu anları heyecanla bekleniyor.

AZİZ’İN SEKİZİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aziz’in hür yaşamak için başlattığı cesur mücadele, şehirde büyük bir uyanışa vesile olur. Efnan’ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre’in kapısına dayanmıştır. Bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi amansız bir çıkmaza sokacaktır. Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir çıkmazın içine girer.

Galip, Mustafa’yı Maksude’den uzak tutmak için onu evlatlarıyla sınar. Ancak bu sınav sadece bu aşkın değil, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının da sınanmasına neden olacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!