Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’den şaka gibi karar! Darısı Başımıza final yapıyor! İzleyici şok oldu!

Show TV’den şaka gibi karar! Darısı Başımıza final yapıyor! İzleyici şok oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV, yeni yaz dizisi Darısı Başımıza için flaş bir final kararı aldı!

Dizinin 5. bölüm tanıtımındaki ‘final’ yazısı izleyiciyi şoke etti! Tanıtımla birlikte, kanalın diziyi bitirme kararı aldığı ortaya çıkınca, sosyal medyada adeta izleyenler isyan etti.

Yaşanan gelişme karşısında izleyiciler şaşkınlıklarını yaptıkları yorumlara da yansıtıyorlar. Reytingleri iyi olmasına karşılık dizinin aniden bitirilmesi kararı herkesi şaşkına çevirdi. “Ne ara başladı, ne ara bitti, madem bu kadar hızlı bitirecektiniz niye alıştırdınız, reyting düşük olsa anlarız, sezonda da devam edecek sanmıştık ne oldu birden? Şaka mı yapıyorsunuz ne finali” şeklinde pek çok yorum yapılmakta.

Dizi, yayınlandığı günlerde reytingde ilk sıralarda yer alıyor, sosyal medyada da üst sıralara çıkıyordu ancak yine de final kararını etkilemedi bu durum.

Show TV'den şaka gibi karar! Darısı Başımıza final yapıyor! İzleyici şok oldu! 7

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, dizinin yönetmenliğini Barış Yöş yapıyordu. Ozan Dolunay, Elif Doğan,Devri m Yakut’un başrollerinde oynadıkları dizide ayrıca Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler de yer alıyordu.

DARISI BAŞIMIZA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medya bu ani final kararı ile kaynarken, oyuncuların da şaşkınlıklarını kendi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları görüldü. Oyuncular bile final kararını bilmediklerini ve dizinin çekimleri sırasında yemek arasında öğrendiklerini ifade ediyorlar.

Dizi, 1 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak 5. bölümüyle ekrana veda edecek.