Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Aziz ve Üç Kuruş dizileri için tek bir eksik kaldı!

Show TV’nin Aziz ve Üç Kuruş dizileri için tek bir eksik kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeni sezonda iki yeni dizi izleyicilerle buluşacak. Her iki yapım için de yoğun bir emek harcanıyor. Show TV’yi bu sezon reytinglerde sürükleyecek olan yapımlar olarak Üç Kuruş ve Aziz öne çıkıyor.

İçimizden Biri isimli dizisi için final kararı alan Show TV, Yalancı isimdi diziden de beklediği iyi reytingleri bir türlü elde edemiyor… Yalancı dizisinin akıbetinin merak edildiği şu dönemde Show TV’nin elinde çok güçlü iki dizinin varlığı dikkat çekiyor.

Bu dizilerden birisi Üç Kuruş… İçerde ve ardından da Çukur ile milyonlarca izleyiciyi ekrana çeken Ay Yapım, şimdi de Üç Kuruş isimli diziyle pazartesi akşamları izleyicileri Show TV ekranına çekecek. Roman bir ailenin hikayesi üzerinden yola çıkan Üç Kuruş, polis ve mafya arasındaki çekişmeyi yansıtacak.

Show TV'nin Aziz ve Üç Kuruş dizileri için tek bir eksik kaldı! 8

Diğer dizi ise Aziz… Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı Aziz dizisi de heyecanla beklenen bir yapım. Antakya’da çekimleri yapılan dizi izleyicileri 1930’lu yıllara götürecek. Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının öncesinde yaşananlar herkesin dikkatini çekecek.

Show TV her iki dizisine de çok güveniyor. Bir süredir çalışmaları yoğun şekilde devam eden dizilerin fragmanları da paylaşılmaya devam ediyor. Ancak her iki dizi için de kanalın henüz net bir yayın tarihi açıklamadığını belirtelim.

Uzun süredir gündemde olan ve izleyicilerin de artık sabrının taştığı şu günlerde Aziz ve Üç Kuruş dizileri için başlama tarihlerinin açıklanması bekleniyor.

Show TV'nin Aziz ve Üç Kuruş dizileri için tek bir eksik kaldı! 9

Her iki dizi için de şu anda tek eksik olarak gözüken şey ne zaman başlayacaklarının netleşmemiş olması.

En azında Üç Kuruş dizisinin pazartesi akşamları yayınlanacağı biliniyor. Aziz için ise hangi gün tercih edilecek? Rakip diziler düşünüldüğü zaman hafnın 7 günü de güçlü rakipler var.

Show TV’den dizilerle ilgili açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.