Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin Baba dizisini herkes çok sevdi, sırada bedel zamanı!

Show TV’nin Baba dizisini herkes çok sevdi, sırada bedel zamanı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın ikinci bölümü yine büyük dikkat çekti ve çok başarılı bir hikayenin izleyicilerle buluştuğunu gözlemliyoruz. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başarılı performansları da dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada Baba dizisini çok beğendiklerini belirten binlerce paylaşım yapıldı. Dizinin ikinci bölümü de twitter ortamında günün en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Dizinin üçüncü yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Emin ve Kadir yoldayken arabaları bozulunca baba-oğul arasında yeniden bir gerilimin fitili ateşleniyor ve Kadir, “Dört senedir senin yüzünden hapis yatıyorum ben!” sözleriyle babasına sitem ediyor. Kadir’in Ornaz Holding’e adımını attığı tanıtımda İlhan Karaçam ile tanışması büyük heyecan yaratırken, “Kadir’in gelişi, Emin ile sorun yaşayan ve Saruhanlı ailesine karşı planlar yapan İlhan’ı nasıl etkileyecek?” sorusunun yanıtı heyecanla bekleniyor. Yerde yatan Emin’in başına ne geldiği ise merak uyandırıyor.

Baba dizisi hayranları özellikle de Emin ile Kadir sahnelerinin duygusallığını çok seviyor… Haluk Bilginer yine muhteşem oyunculuğunu yansıtırken, Tolga Sarıtaş da ustasının karşısında ona ayak uydurmaya çaba harcıyor.

Show TV’nin yeni dizisi salı rekabetinde iyi reytingler alarak yoluna devam ederken, yeni bölümlerde heyecanın daha da artması ile birlikte izleyici ilgisinde de belirgin bir yükseliş bekleniyor…

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle 1 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.