Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin bomba gibi dört dizisi sezona damgasını vuracak!

Show TV’nin bomba gibi dört dizisi sezona damgasını vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin geçen sezon tüm dizilerine final yaptırması herkesi fazlası ile şaşırttı. Özellikle Ramo, Kuzey Yıldızı, Arıza ve Alev Alev gibi yapımlar bir bir sona erdi. Çukur zaten planlandığı şekilde bitti ama diğer diziler için kanalın final kararları izleyicileri derinden etkiledi.

Yaz döneminde Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizileri ekrana süren Show TV, her iki yapıma da reytinglerde düşük sonuçlar alması nedeniyle 8 bölüm tahammül edebildi. Kanalın yeni sezonda dört büyük dizi projesi var. Bu projeler de ortaya çıktı ve hayranlar merakla bekliyor.

ÜÇ KURUŞ

Show TV'nin bomba gibi dört dizisi sezona damgasını vuracak! 10

En çok merak edilen dizilerin başında Üç Kuruş geliyor. Çukur dizisi final yaparken verilen mesaj herkesin aklında. “İçerde’den çıktık, Çukur’a düştük, sırada Üç Kuruş” şeklindeki mesaj akıllara yazıldı… Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar sürüyor. Diziye birbirinden ünlü isimlerin katılması önemli bir mesaj veriyor. Üç Kuruş yeni dönemde kanalın en etkili yapımlarının başında gelecek.

Uraz Kaygılaroğlu, Aytaç Uşun, Nursel Köse, Civan Canova, Burak Altay ve Aslıhan Malbora ile anlaşma sağlandı. Ekin Koç ve Hazal Subaşı ile görüşmeler sürüyor. Üç Kuruş dizisinin kadrosu etkili isimlerden oluşmaya başladı.

AZİZ

Show TV'nin bomba gibi dört dizisi sezona damgasını vuracak! 11

Show TV’nin 6 Eylül’de sete çıkacak olan Aziz dizisinde ise çok başarılı isimler bir araya geldi. Antakya’da çekilecek olan dönem dizisinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ı başrolde göreceksiniz.

Antakya’da Fransız bir askerin ölümünden sorumlu olan Aziz karakterinin yıllar sonra yeniden memlekete dönmesi ile gelişen içinde güçlü bir aşkında olduğu bir dizi geliyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Eren Hacısalihoğlu ve Güven Murat Akpınar dizinin önemli oyuncuları arasında bulunuyor.

YALANCI

Show TV'nin bomba gibi dört dizisi sezona damgasını vuracak! 12

Yalancı dizisi de dram yönü çok güçlü bir yapım olarak öne çıktı. Show TV, yeni sezonda Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrolünde yer aldığı diziden çok büyük reytingler bekliyor… Dizi bir hukuk draması olarak ortaya çıktı. İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanan Yalancı’nın oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler bir araya geldi.. Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak diğer başroller oldu. Dizinin fragmanları yayınlanmaya başlandı ve izleyicilerde de büyük bir heyecan oluştu.

İÇİMİZDEN BİRİ

Show TV'nin bomba gibi dört dizisi sezona damgasını vuracak! 13

Show TV’nin yeni sezonda güvendiği bir başka yapım ise İçimizden Biri olarak öne çıkıyor. Yabancı Damat dizisinin bir benzeri olarak tarif edilen dizinin çekimleri Marmaris’te devam ediyor. Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek gibi çok etkili isimler başrolde buluştu.

Adam ile Havva’nın güçlü aşkının hikayesini izleyeceksiniz. Dünyaları farklı olsa da aşkları onları birbirlerine bağlayacak. Biri İrlandalı Katolik bir papazın oğlu; diğeri geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızıdır. Hayat, onları birbirinden çok uzak iki yörüngeye yerleştirmişse de kader, onları bir araya getirir.

İçimizden Biri dizisi de yeni dönemin en merak edilen yapımlarından birisi oldu.

Kısacası Show TV’nin yeni sezondaki dört dizisi de çok iyi düşünülmüş ve izleyicilerin ilgisini çekecek yapımlar olarak öne çıkıyor.