Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’nin çok iddialı başlayan iki dizisi yolun sonuna geldi, final yapıyor!

Show TV’nin çok iddialı başlayan iki dizisi yolun sonuna geldi, final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Üç Kuruş dizisi, adım adım finale doğru gidiyor. Aynı durum kanalın beklenen reytingleri elde edemeyen Oğlum dizisinde de yaşanıyor.

Üç Kuruş’un 23. bölümü geride kaldı ve ekip final hazırlıkları yapıyor… Tek sezon olarak planlandığı ortaya çıkan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi Mayıs ayında bitecek… Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin heyecanla bekleyen hayranlar, yeni bir karakter ile karşılaşacak. Diziden Neriman karakterini canlandıran Nursel Köse ayrıldı…

İzleyiciler Neriman’ın ölümüne üzülürken, hikayeye ise bu sefer bir başka kadın oyuncu dahil oldu. Alişan Uğur’un canlandırdığı Konyalı karakterinin annesini yeni bölümlerde izleyebileceksiniz.

Show TV'nin çok iddialı başlayan iki dizi yolun sonuna geldi, final yapıyor! 21

Tuna Arman, Konyalı’nın annesi olarak hikayeye dahil oldu… Üç Kuruş dizisinin 28. final bölümüne kadar Necip Memili’nin canlandırdığı Kılıç karakterinin de ön planda olması bekleniyor.

Hikayeye katılması ile birlikte hem imajıyla dikkat çeken hem de diziye hareket katan Necip Memili, birçok izleyicinin de hikayeye yeniden ilgi göstermesini sağladı.

Üç Kuruş dizisi 25 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 24. bölümüyle yine geniş bir izleyici kitlesini ekrana çekecek. Her ne kadar Ramazan ayının da etkisiyle reytinglerde gerileme yaşansa da diziye tutku ile bağlı geniş bir izleyici kitlesi de bulunuyor.

Üç Kuruş dizisinin 23 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanacak olan 28. bölümü ile birlikte de ekrana veda edeceği netleşti.

Ay Yapım imzasını taşıyan ve yine Show TV’de izleyicilerle buluşan Oğlum dizisinin de final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. 11 bölümü yayınlanan dizinin Mayıs sonuna kadar devam etmesi beklenirken, finale doğru gidilirken de hikayede sırların yavaş yavaş ortaya çıkması gerekiyor.

Show TV'nin çok iddialı başlayan iki dizi yolun sonuna geldi, final yapıyor! 22

Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Kubilay Aka gibi etkili isimlerden oluşan kadrosu ile dikkatleri çeken Oğlum dizisinin yeterince ilgi görmemesi de büyük şaşkınlık yarattı.

Ay Yapım’ın Üç Kuruş’tan sonra Oğlum dizisi de Show TV’ye veda ederken, Baba isimli salı günleri yayınlanan dizinin ise ikinci sezonda da devam etmesi bekleniyor.