Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin en iddialı dizisinde koronavirüs sorunu çıktı!

Show TV’nin en iddialı dizisinde koronavirüs sorunu çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında bu sezonun en flaş dizisi olarak öne çıkan Üç Kuruş, pazartesi akşamları yayınlanıyor. İçerde ve Çukur’un ardından Üç Kuruş dizisi hayranlarla buluşarak bir üçleme oluşturdu. Ay Yapım imzasını taşıyan Üç Kuruş, Show TV’nin de en güvendiği yapımların başında geliyor.

Reytingleri ile Çukur’un yerini dolduramasa bile Üç Kuruş’un da milyonlarca hayranı var… Dizinin setinde yılbaşı nedeniyle verilen aradan sonra ekibin yeniden buluşması bekleniyordu. Ancak planları bozan bir gelişme yaşandı.

Show TV'nin en iddialı dizisinde koronavirüs sorunu çıktı! 7

Hem Uraz Kaygılaroğlu hem de iki yönetmenin koronavirüse yakalandığının ortaya çıkması ile birlikte ekip sete çıkıp çekimlere başlayamadı. Bir süredir tatil yapan ve sezonun yorgunluğunu atan dizinin ekibi yaşanan koronavirüs sıkıntısı sonrasında yeni plan yapmak durumunda kalacak.

3 Ocak Pazartesi günü yayınlanmayacağı bilinen yeni bölümün 10 Ocak tarihinde ekrana gelip gelmeyeceği konusu da belirsizleşti.

Koronavirüs testi pozitif çıkın Uraz Kaygılaroğlu, son dönemde birçok dizi setinde arkadaşlarının yaşadığı sorun ile yüzleşti… Karantina süreci sonrasında sete dönebilecek olan oyuncunun yaşadığı bu sıkıntı dizinin geri dönüş planlarını da bozacak bir durum.