Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’nin heyecanla beklenen bir dizisi daha başlıyor!

Show TV’nin heyecanla beklenen bir dizisi daha başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında heyecanla beklenen dizilerden birisi de Aziz… Üç Kuruş’un geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanmasının ardından kanalın en önemli bir başka projesi daha izleyici ile buluşuyor. Artık Cuma akşamları tercih edilebilecek diziler arasına Aziz de katılıyor.

Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Kıbrıs Zafere Doğru dizilerinin yanı sıra Aziz isimli dönem dizisini de izleyebileceksiniz. Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazdı.

Show TV'nin heyecanla beklenen bir dizisi daha başlıyor! 8

Aziz’in kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.

Aziz’in bu akşam ekrana gelecek 1. bölümünde; Antakya’nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz’in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba’yı bırakır.

Show TV'nin heyecanla beklenen bir dizisi daha başlıyor! 9

Öldü sanılan Aziz’in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Her şeye sıfır noktasından başlamak zorunda olan Aziz enkaza dönmüş hayatını toplamayı mı yoksa her şeyden uzak bir hayat kurmayı mı seçecektir?

“Aziz”, ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!