Ana sayfa Dizi Haberleri Show’un iddialı dizisi Kuzey Yıldızı’na bir isim daha katıldı!

Show’un iddialı dizisi Kuzey Yıldızı’na bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezona iddialı yapımlarla hazırlanan Show TV, bir Karadeniz dizisi olan Kuzey Yıldızı projesi ile dikkat çekiyor.

Dizi, hem dram, hem komedi hem de macera dolu hikayesiyle Karadeniz’de geçecek. Ekranın sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’e rakip olacak olan dizi, şimdiden merak konusu oldu.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna başarılı yönetmen Ersoy Güler’in oturduğu çok yakında Show TV’de başlayacak Kuzey Yıldızı’nın oyuncuları belli oldu.

Show'un iddialı dizisi Kuzey Yıldızı'na bir isim daha katıldı! 10

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Çekimleri Ordu’da başlayan Show TV’nin iddialı dizisi, Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturacak.

Geçtiğimiz günlerde diziye, Baba Candır ve Darısı Başımıza dizilerinden tanınan Özgün Karaman ve Kanatsız Kuşlar ve 4N1K isimli dizilerden tanınan Gizem Güneş de diziye dahil olmuştu.

Çekimleri kısa bir süre önce başlayan diziye Burak Can da dahil oldu. Haberi, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu: