Ana sayfa Dizi Haberleri Sıcak Kafa dizisi Hazal Subaşı’na kendisiyle gurur duymayı öğretti!

Sıcak Kafa dizisi Hazal Subaşı’na kendisiyle gurur duymayı öğretti!

tarafından ker_def

Netflix’te yayınlanan Sıcak Kafa dizisi farklı hikayesi ve dikkat çekici oyuncu kadrosu ile büyük ilgi görmeye başladı. Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri ile Haluk Bilginer’in başrollerinde yer aldığı dizi distopik bir hikaye ve güçlü bir macera içeriyor.

Sıcak Kafa dizisi nedeniyle büyük heyecan içindeki Hazal Subaşı, Şule karakterini canlandırdı ve yaptığı işten de çok memnun kaldı. TRT1 ekranında artık Çarşamba akşamları yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisiyle de ekranda yer almakta olan Hazal Subaşı için, Sıcak Kafa dizi projesi bambaşka bir işti.

Oyuncu, MAG dergisindeki röportajında kararlı ve inandıkları uğruna her şeyi yapabilecek bir karakteri canlandırdığı için memnun olduğunu söyledi. Hazal Subaşı, inandığı şeyler için her türlü savaşın içine girebilecek birisi olarak tarif ettiği Şule karakterinden çok şey öğrendiğini şu sözlerle anlattı:

“Şule cesaretli, kararlı, inandıkları uğruna her şeyi yapabilecek, her savaşı verebilecek bir kız. Öğrendiğim çok şey oldu ondan. Benim için de distopik bir dünyada olmak, bambaşka bir dünyadaki karakteri canlandırmak farklı ve benzersiz bir tecrübeydi. İyi ki diyorum. Büyük emek verilmiş, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, tasarlanmış bir iş Sıcak Kafa. Ekip olarak hepimizin çok inandığı bir iş oldu. Umarım beğenilir ve takdir edilir.”

Sıcak Kafa dizisi Hazal Subaşı'na kendisiyle gurur duymayı öğretti! 7

Sıcak Kafa gibi farklı bir dizi projesinin içinde bulunduğu için kendisiyle gurur duyduğunu da anlatan Hazal Subaşı, kendisi için başarının mutluluk ve gurur olduğunu da söyledi. Oyuncu, yaptıkları içine sinerse bunu kendisi adına bir başarı olarak kabul ediyor.

Hazal Subaşı, “Kendimizle gurur duymayı unutuyoruz çoğu zaman. Hayatın telaşında, akışında başarmak için çaba gösterdiklerimiz gerçekleştiğinde hemen unutuyoruz bu uğurda neler yaptığımızı. Mesela Sıcak Kafa, kendimle de gurur duyduğum bir iş. Çok iyi hissettirdi beni. Hedeflerime yaklaştığımı düşündürttü, yaptığım işi neden sevdiğimi hatırlattı, nasıl işler yapmam gerektiği konusunda rehber oldu ve filtrelerimi netleştirdi” açıklamasını yaptı.