Ana sayfa Dizi Fragmanları Şiddete uğrayan kadınların sesi Cemre haykırıyor! Alev Alev dizisinde büyük savaş

Şiddete uğrayan kadınların sesi Cemre haykırıyor! Alev Alev dizisinde büyük savaş

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Alev Alev yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin ilk 4 bölümü büyük ilgi görmüştü. Yeni bölümde Cemre’nin kızı için başlattığı müthiş savaşın izlerini bulacaksınız. Ekranda şiddet gören kadınların sesi olan Cemre’ye hayat veren Demet Evgar, müthiş performansı ile de izleyicilerden büyük destek görüyor.

Alev Alev bu akşam 5. bölümüyle ekrana gelecek. Çelebi’ye savaş açan Cemre sesini daha fazla insana duyurabilmek için çabalamaktadır. Ozan mücadelesinde Cemre’yi her zamanki gibi yalnız bırakmazken, Cemre’nin bir destekçisi daha vardır.

Rüya, kuzeni Cemre ile arasını düzeltebilmek için her şeyi yapmaya niyetlidir. Çelebi karısının cüreti karşısında tüm silahlarını çekerken, Cemre’yi adeta nefessiz bırakacak hamleler yapar. Çiçek’in İskender’e attığı tokadın peşinden giden Bülent, Tomris’i günden güne daha fazla köşeye sıkıştırır. İskender ve Ömer arasında ise adeta bir savaş patlak vermek üzeredir.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!