Ana sayfa Sosyal Medya Şifanur Gül için ekran başında kendisini izlemek dehşet bir durum!

Şifanur Gül için ekran başında kendisini izlemek dehşet bir durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Şifanur Gül, son dönemde dikkat çekti ve Terzi dizisi ile Netflix’te geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor. Hayatımın Şansı isimli televizyon dizisiyle de bu sezon ilgi gören oyuncu, son 2 yıldır kariyerinde hızlı bir yükseliş kaydediyor.

Şifanur Gül’ün Terzi dizisi Netflix’te yayınlanmaya başladı ve Çağatay Ulusoy ile Salih Bademci’nin de başrolünde yer aldığı bu proje, toplam 3 sezon sürecek. Temmuz ayında Terzi dizisinin ikinci sezonunun yayınlanacağı da ortaya çıkmıştı.

2022 yılında 3 sezon çekimleri de tamamlanan Terzi dizisinde Esvet karakterini canlandıran Şifanur Gül, elde ettiği popülerliğin katkısıyla youtube ortamında yayınlar yapan oyuncu İbrahim Selim’in sohbet programının konuğu oldu.

Şifanur Gül, bu programda kendisini ekran başında izlemenin ne kadar korkunç olduğunu ve sesini dışarıdan duymanın da kendisinde rahatsızlık oluşturduğunu söyledi.

Şifanur Gül için ekran başında kendisini izlemek dehşet bir durum! 7

Oyuncu, ekran karşısında kendisini izlemekte çok zorlanıyor ve şu sözlerle neler yaşadığını aktardı: “Kendimi yastıkla falan izliyorum. Gözümü kapatıyorum, sadece sesi duyuyorum. Seyrediyorum, çok zorlanıyorum. Çok fazla yargılıyorum. Çok kötü bir gözle izliyorum ve herkesin de öyle izlediğini farz ediyorsun. Ama umarım geçiyordur. ‘Sürekli ben ne yapmışım’ diyorum. Kendi sesini dışarıdan duymak korkunç bir şey. Bazen mikrofon ile konuşurken kendi sesim geliyor. Korkunç bir şey.”

İbrahim Selim de bu durumu kendisinin de yaşadığını ama bir zaman sonra bunun ortadan kalktığını ve insanın kendisini izlemeye ve sesini duymaya alıştığını aktardı. İbrahim Selim, “Yok geçiyor. Kimse öyle seyretmiyor, onu öğreniyorsun. Benim gerçekten mideme kraplar giriyordu. Kendi sesimi dışarıdan duymak da mide krampları yapıyordu, ona da sonradan alıştım” diye konuştu.