Ana sayfa Dizi Haberleri Sihirli Annem dizisinde, Defne Joy Foster’ın rolünü kimin oynayacağı belli oldu

Sihirli Annem dizisinde, Defne Joy Foster’ın rolünü kimin oynayacağı belli oldu

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kısa bir süre önce Sihirli Annem dizisinin yeniden çekileceği öğrenilmişti. Acun Ilıcalı’nın yeni yılda hayata geçmesi planlanan Exxen isimli dijital platformu için çekilecek olan dizide rol alacak isimler de belli olmaya başladı. 2000’li yıllara damgasını vuran dizide en çok da 2011 yılında vefat eden Defne Joy Foster’ın oynadığı Eda’yı kimin oynayacağı merak konusuydu.

Dizinin yeni versiyonunun çekimleri için hazırlıklar sürerken, yeni isimlerin diziye katıldığı da öğreniliyor. Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nun Sihirli Annem’in yeni versiyonunda rol alacakları ortaya çıktı.

Defne Joy Foster’ın oynadığı Eda karakterini oynayacak kişi de belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bu ismi paylaştı. Buna göre Sihirli Annem’in yeni Eda’sı Tara Mcmillen oldu.

Sihirli Annem dizisinde, Defne Joy Foster'ın rolünü kimin oynayacağı belli oldu 7

Bu arada dizinin yeni versiyonunda olmayacakları öğrenilen Zeynep Özkaya, Jennifer Boyner ve Sinem Güven ise yeni versiyonun çekileceğini öğrendikten sonra kırgınlıklarını dile getirmişlerdi. İki oyuncu da teklif gelmesi halinde kabul edeceklerini belirtmişlerdi.

Yine dizinin başrol oyuncularından Betüş’ü oynayan İnci Türkay da dizinin yeniden çekileceği sosyal medyadan öğrendiklerini ve kırıldıklarını da söylemişti.