Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sihirli Annem’in Ceren’i yeni evli genç oyuncu Gizem Güven’den bir tavsiye!

Sihirli Annem’in Ceren’i yeni evli genç oyuncu Gizem Güven’den bir tavsiye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selena dizisinde canlandırdığı Leyla karakterinin ardından Sihirli Annem’de Ceren’e hayat veren Gizem Güven, çocuk yaşlarda şöhret ile tanışan oyunculardan birisi…1994 İstanbul doğumlu olan oyuncu, en on 2015 yılında Ne Münasebet isimli dizide Ayça karakteri ile ekranda yer almıştı.

Sihirli Annem dizisinin yeniden çekileceğinin ortaya çıkması ile tekrar gündeme gelen Gizem Güven, dizide birlikte rol aldığı Jennifer Boyner ve Zeynep Özkaya ile birlikte tv100 kamerasına konuştu. Genç oyuncu, evlilik konusunda ise herkese tavsiyede bulundu.

Futbolcu Caner Turp ile evlenen 26 yaşındaki Gizem Güven, “Güzel gidiyor. 2 ay oldu henüz. Keyifli, değişik sorumluluklar öğreniyoruz. Güzel yani tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Caner Turp ile birlikteliğinin 6-7 yıl önceye dayandığını belirten Gizem Güven, düğünü korona zamanına denk getirmek istemediklerini ama süreç uzayınca ertelemek istemediklerini söyledi.

1999 depremini tesadüfen yaşadığını anlatan Gizem Güven, “Misafirlik için gitmiştik. Benim için çok üzücü bir anı olarak kaldı. Çok fazla değinmek de istemiyorum. Çok zor bir şey, ne zaman nerede olacağı belli olmayan bir şey. O yüzden yaşanan zorlukları hissedebiliyorum. Çok dikkat etmemiz lazım. Tedbirli olmak gerçekten çok önemli. O gün yaşadıktan sonra bazı şeyleri daha iyi anladım” diye konuştu.

Annesi ile birlikte Gölcük’te enkaz altında kalan Gizem Güven, çok zor anlar yaşamıştı ve o dönemde sadece 5 yaşındaydı.