Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkıntılı günleri geride bırakan Serenay Sarıkaya yeni bir heyecana yelken açtı!..

Sıkıntılı günleri geride bırakan Serenay Sarıkaya yeni bir heyecana yelken açtı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde evinin önünde yaşadığı bir taciz olayı ile korku dolu anlar yaşamıştı. Şoförü ile birlikte bindiği araca saldıran bir kişinin tacizine uğrayan oyuncu, bu olaydan fazlasıyla etkilendi.

Saldırgandan şikayetçi olan Serenay Sarıkaya, İstanbul’da oturduğu sitenin önünde aracına tekme atan, ağır küfürler ve tehditlerde bulunan bu kişinin daha önce de benzer bir şekilde kendisine karşı tavırlarda bulunduğunu söyledi.

Yaşadığı korkunç olayı geride bırakan Serenay Sarıkaya, yoğun çalışma temposuna geri döndü. Güzel oyuncu şu sıralar, baş rolünde yer aldığı Alice Müzikali’nin yeniden sahnelenecek olmasından dolayı heyecanlı ve yoğun günler geçiriyor.

Kadrosunda; Serenay Sarıkaya ile birlikte, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ın yer aldığı müzikalin provaları başladı. Serenay Sarıkaya da instagramdan hesabından bol bol prova anından fotoğraflar paylaştı.

Sıkıntılı günleri geride bırakan Serenay Sarıkaya yeni bir heyecana yelken açtı!.. 9

Alice Müzikali, uzun bir aranın ardından ilk kez perde açtığı 7 Şubat’ta yeniden seyirciyle buluşacak. Yoğun bir şekilde prova yapan ekip oldukça heyecanlı.

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip ‘Alice Harikalar Diyarında’, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden sahnedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Sıkıntılı günleri geride bırakan Serenay Sarıkaya yeni bir heyecana yelken açtı!.. 10

Serenay Sarıkaya’nın ‘Alice’  olarak izleyicisinin karşısına çıktığı müzikal, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, dünya sahnelerinin dev prodüksiyonlarına ev sahipliği yapan Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicisi ile yeniden buluşacak.

Sıkıntılı günleri geride bırakan Serenay Sarıkaya yeni bir heyecana yelken açtı!.. 11

7 Şubat’ta izleyiciyi dev sahne prodüksiyonu, etkileyici görsel efektleri, benzersiz kostümleri, müzikleri ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu ile büyüleyici bir sahne şovu bekliyor!