Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan başardı, Emanet için avantaj oldu!

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan başardı, Emanet için avantaj oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisine olan izleyicilerin ilgisinin yaz aylarında sosyal medyada devam etmesi çok önemli bir işaret… Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan dizinin başrolünde yer alıyor. İki genç isim de dizi yayında olmadığı yaz döneminde ismi en çok konuşulan ünlüler arasındaydı.

Sosyal medyada böyle bir başarı pek de tahmin edilmiyordu. Çünkü sosyal medyada en çok konuşulan isimler çoğunlukla o dönemde dizisi olan ünlüler arasından çıkıyor. Ancak Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın hayranları, onları göz önünde tutmak adına her türlü çabayı sergiliyor.

Özellikle twitter ortamında yapılan binlerce paylaşım ile hem iki genç oyuncu “en çok konuşulanlar” listelerinde yerlerini korudu hem de Emanet dizisi daha geniş kitleler tarafından fark edildi.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan başardı, Emanet için avantaj oldu! 4

30 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında yapılan araştırmada Sıla Türkoğlu, en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde dördüncü oldu.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan başardı, Emanet için avantaj oldu! 5

Adba tarafından yapılan araştırmanın erkek oyuncular bölümünde Halil İbrahim Ceyhan’ın yine dördüncü sırada yer aldığını görebilirsiniz. İki genç oyuncunun sosyal medyadaki bu tahmin edilemez başarısı, Emanet dizisi için büyük fırsat yaratabilir.

İkinci sezona bu avantaj ile başlayacak olan Emanet dizisinin çok daha fazla izlenmesi bekleniyor. Dizinin ikinci sezonu 13 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak. Saat 19.00’da Kanal 7 ekranında Emanet dizisinin 212. bölümünü izleyebilirsiniz.

Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan Emanet, gündemde sürekli kalmayı başararak, günlük dizilerin de ne kadar önemli bir konuma gelebileceğini kanıtlamış oldu.