Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nın Kızılcık Şerbeti’yle ekrana dönüşü tüm dünyada olay yarattı!

Sıla Türkoğlu’nın Kızılcık Şerbeti’yle ekrana dönüşü tüm dünyada olay yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli günlük diziyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Sıla Türkoğlu, bu diziden olaylı ayrılığının ardından nihayet hayranlarına kavuşuyor. Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti isimli diziyle ekrana dönüşü sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük ses getirdi.

Henüz 23 yaşındaki oyuncu Yemin ve Emanet isimli günlük dizilerde rol alarak büyük üne kavuştu. Özellikle Emanet’in yurt dışında büyük başarıya ulaşması sonucu Türkoğlu, tüm dünyadan hayran kitlesi edindi. Ancak Türkoğlu’nun Emanet dizisinden olaylı bir şekilde ayrılması hayranlarını çok üzmüştü.

Türkoğlu Emanet’in ardından setlere verdiği arayı Kızılcık Şerbeti isimli diziyle bozuyor. Sıla Türkoğlu Kızılcık Şerbeti isimli dizide Barış Kılıç ve usta oyuncu Evrim Alasya’yla birlikte ro alıyor. Show TV’de yayınlanacak dizinin konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak toplumsal konularda farkındalığı artıracak senaryosu ile dikkatleri çekeceği belirtiliyor.

Sıla Türkoğlu’nın Kızılcık Şerbeti’yle ekrana dönüşü tüm dünyada olay yarattı! 7

Sıla Türkoğlu’nun aylar sonra yeniden setlere dönüşü sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük ses getirdi. Ünlü oyuncunun Filipinler’den Şili’ye hayranları Türkoğlu’na yeniden kavuşacakları için çok mutlu olduklarını dile getiren mesajlarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Hayranları Sıla Türkoğlu’nun yeni dizisindeki karakterini de çok merak ediyor.

Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün hikayesini yazdığı Kızılcık Şerbeti dizisi, iki aile arasında yaşanan trajik olayları anlatacak. Hikayede oyuncuları canlandıracağı karakterlerle ilgili ise henüz bilgi yok.

Eylül başında dizi ekibi sete çıkacak ve Kızılcık Şerbeti isimli yapımın Ekim ayı başında da izleyicilerle buluşması bekleniyor. Evrim Alasya için ise dizi hayranları Kırmızı Oda dizisindeki Meliha karakteri gibi yine güçlü ve izleyenleri derinden etkileyecek bir performans bekliyor.