Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun İspanyolca konuşan hayranlarının Kızılcık Şerbeti dizisine ilgisi şaşırtıyor!

Sıla Türkoğlu’nun İspanyolca konuşan hayranlarının Kızılcık Şerbeti dizisine ilgisi şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmaya başlanan Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları yoğun reyting yarışında geride kalmıştı. İlk bölümde elde edilen düşük reytinglerin ardından, Show TV’nin farklı zamanlarda diziyi yayınlayarak daha geniş kitleye yayma çabalarını gördük. Sosyal medya ortamında da diziye gösterilen ilginin çok yoğun gerçekleştiğini araştırmalar ortaya koyuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, muhafazakar bir aileye gelin giden Doğa isimli karakterin, yeni bir hayata adım atmasının zorluklarını, farklı kültürlerdeki iki ailenin ön yargılarla döşenmiş dikenlerin arasından birbirlerini tanıma hikayesini ortaya koyuyor.

Sıla Türkoğlu da canlandırdığı Doğa karakteri ile dizinin merkezinde yer alıyor ve onun performansı hikayenin başarısını da doğrudan etkiliyor. Emanet dizisindeki tecrübesinin ardından bu sefer çok daha farklı ve göz önünde olduğu bir rolle ekrana dönen oyuncu, hayranlarından büyük destek görmeyi sürdürüyor.

Sıla Türkoğlu’nun dünyanın birçok bölgesine yayılan hayran kitlesinin sosyal medya platformlarında verdiği desteğin, Kızılcık Şerbeti dizisini rakiplerinin önüne geçirdiğini araştırmalar ile gördük. Dizi, çok iyi reytingler alan rakiplerinin bile önüne geçerek en yüksek etkileşimleri almayı sürdürüyor: Bu başarıda Sıla Türkoğlu hayranlarının etkisi büyük.

Özellikle de oyuncunun İspanyolca konuşulan ülkelerde çok sayıda hayranının bulunması ve bu ülkelerdeki takipçilerin verdiği desteğin çok büyük olması dikkatlerden kaçmıyor. Sosyal medyada hangi platformda Sıla Türkoğlu veya Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili bir şey varsa, mutlaka İspanyolca konuşan hayranların da çok sayıda yorumunu görebilirsiniz.

Oyuncuya gösterilen bu büyük ilgi ve destek son 2 yıllık dönemde adeta zirve yaptı. En çok konuşulan kadın oyuncular listesinde Sıla Türkoğlu’nun hızlı yükseliş yaşaması da bu ilginin bir sonucu oldu.

Tabii ki tüm bu çabaların Kızılcık Şerbeti dizisinin reytinglerini yükseltme noktasında ciddi bir etkisi olmayacaktır. Sosyal medya etkileşimleri ne yazık ki, dizilerin reytinglerine direkt yansımıyor.