Ana sayfa Dizi Haberleri Şili’de Türk dizileri birbirleriyle yarışıyor! Anne dizisi büyük bir başarı elde etti

Şili’de Türk dizileri birbirleriyle yarışıyor! Anne dizisi büyük bir başarı elde etti

tarafından zk zk
Türk dizilerinin dünyanın pek çok ülkesindeki yolculuğu devam ederken, Şili’de yaşanan durum, yerli dizilerimizin başarısını da bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk dizilerine büyük ilginin olduğu Şili’de 3 dizimiz birbirleriyle reytingde yarışır hale gelmiş.

Son olarak Anne, Şili’nin en çok izlenen 3. Türk dizisi oldu…

Beş ay kadar önce Şili’nin Mega kanalında başlayan Anne dizisi son bölümüyle 6 Aralık’ta ekrana geldi ve yayın hayatını tamamladı. Oldukça beğenilen ve çok iyi reytingler alan dizi pek çok Türk dizisinin yayınladığı ülkede en çok izlenen 3. dizi olmayı başardı.

Yayın hayatı boyunca 22.4 reyting ortalamasını tutturan drama dizisi sadece Binbir Gece (28.1) ve Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin (27.5) arkasında kaldı. Anne, aynı zamanda 2018’de Şili’de yayınlanan diziler arasında en çok izlenen ikinci dizi oldu. Birinci dizi ise yine Mega’nın yayınladığı orijinal yapım Forgive Us Our Sins (27.0).

Şili'de Türk dizileri birbirleriyle yarışıyor! Anne dizisi büyük bir başarı elde etti 7

Kantar Ibope Media’nın verilerine göre Anne’nin final bölümü 29.5 reyting ortalaması tutturdu. Aynı saat diliminde Chilivision 13.3, Canal 13 6.8 ve TVN 3.2 reyting ortalaması tutturdu. Anne, #CengizBajoSospecha etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden birisi de oldu.

Yapımcılığını Med Yapım ve MF Yapım’ın ortak üstlendiği dizi 2016-2017 sezonunda yayınlanmış ve 33 bölüm sürmüştü. Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne, Japonya’daki “Mother” dizisinin Türkiye uyarlaması. Dizinin uluslararası dağıtımını Global Agency üstleniyor.

Mega kanalı 10 Aralık’tan itibaren Anne’nin yayın saatinde Hidden Truths dizisinin tekrarını yayınlayacak. Onun yerine yakında yine Beren Gökyıldız’ın başrolünde yer aldığı bir diğer Türk dizisi Kızım gelecek.