Ana sayfa Sosyal Medya Simay Barlas’a hayatının en önemli dizi fırsatı geldi!

Simay Barlas’a hayatının en önemli dizi fırsatı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Simay Barlas, kariyerinde bugüne kadar çeşitli yapımlarda rol aldı ama, yeni sezonda Aziz dizisiyle birlikte çok önemli bir fırsat da elde etti.

2015 yılında Paramparça isimli dizideki Öykü karakteri ile ekran kariyerine başlayan oyuncu, Hayat Bazen Tatlıdır ve Adı Efsane isimli yapımlarda tecrübe kazandı. Simay Barlas’ı öne çıkartan dizi 2019-2020 sezonunda yayınlanan Zalim İstanbul isimli proje oldu. Damla karakteri ile dikkat çeken oyuncu, geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Kısa süren Bir Annenin Günahı isimli dizide geçen sezon şanssızlık yaşayan oyuncu, Aziz dizisiyle yeni bir fırsat elde etti. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez ile birlikte başrolde yer alan Simay Barlas’ın kariyeri adına bu rol çok önem.i

5 Kasım Cuma akşamı ilk kez ekrana gelecek olan Aziz dizisi ile büyük çıkış yapması beklenen oyuncunun rolü de dikkat çekici. Aziz karakterinin hayat mücadelesinde karşısına çıkan köylü kızı Efnan olarak Simay Barlas’ı izleyeceğiz.

Simay Barlas'a hayatının en önemli dizi fırsatı geldi! 7

Aziz’in büyük aşkı Dilruba karakterini Damla Sönmez canlandırıyor. Hikayede yaşacak gelişmeler sonrasında ise Aziz ile Efnan yakınlaşması yaşanacak.

Murat Yıldırım ile Simay Barlas partnerliği yeni sezonun en çok konuşulan konularından birisi olacaktır.

Efnan’ın beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi ile Aziz karakteri duygusal anlamda ikilemde kalacak.

Aziz, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulmaya çaba harcayacak. Simay Barlas, Aziz dizisinin kilit rollerinden birisini üstlendi ve performansı da merakla bekleniyor.

Oyuncunun kariyeri adına en önemli projelerinden birisine çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır.