Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi kavganın sırası değil! Sen Çal Kapımı can çekişirken Hande Erçel ve Kerem Bürsin kavga mı ediyor?

Şimdi kavganın sırası değil! Sen Çal Kapımı can çekişirken Hande Erçel ve Kerem Bürsin kavga mı ediyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sen Çal Kapımı dizisi için final ihtimali hiç olmadığı kadar yüksek… Çünkü, Fox TV’nin iki yeni dizisi başlayacak ve bir yapımın final yapması şart… Kanalın sadece Çarşamba günleri boş. Savaşçı ve Masumiyet dizilerinin yakında başlayacağı düşünülür ise bir dizi daha final yapmalı… İşte o yapımın Sen Çal Kapımı olma ihtimali de yüksek.

Sen Çal Kapımı hayranları tehlikenin farkında ve sosyal medyadan herkesi harekete geçirerek ekran başına davet ediyor. Şayet reytingler biraz daha yükselir ise final ihtimalinden kurtulabileceklerini düşünüyorlar. Dizinin setinden gelen bir haber ise tam da böyle sıkıntılı bir dönemde herkesi rahatsız etti.

İddianın sahibi Hürriyet gazetesi…. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; dizinin seti tatil edildi ve bu durum da yapım şirketi tarafından Hande Erçel’in boyun rahatsızlığına bağlandı. Ancak iddialar daha farklı. Çok iyi bir uyum sağlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin sette aralarının açıldığına yönelik bilgiler var.

Şimdi kavganın sırası değil! Sen Çal Kapımı can çekişirken Hande Erçel ve Kerem Bürsin kavga mı ediyor? 7

İkilinin kavga ettikleri ve bu nedenle de setin durdurulduğu belirtiliyor. Bir süredir aşk iddialarını yalanlamakla meşgul olan ikilinin, şimdiye kadar sergilediği yüksek uyum dizinin de ayakta kalmasının nedeni olarak gösterilmişti. Ancak o uyum ve enerji kayboluyor mu, işte bu soru da sorulmaya başlandı.

Boyun ağırları nedeniyle Hande Erçel’in izin istediği de gelen bilgiler arasında. Ancak şimdilik tüm bunlar bir iddia olarak ortaya konuluyor. Yani ortada bu iddiayı destekleyecek herhangi bir açıklama veya görüntü de yok.