Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinan Akçıl ile Sermiyan Midyat arasında çatal fırlatma skandalı!

Sinan Akçıl ile Sermiyan Midyat arasında çatal fırlatma skandalı!

tarafından ker_def

Ünlü Hollywood yıldızı Kristanna Loken’in doğum gününde büyük olay yaşandı…

Gazetecileri partiye davet eden Sinan Akçıl’a ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat, tepki gösterdi. Tepkisini biraz abartan Midyat, Akçıl’a çatal fırlattı.

Olayın büyütülecek bir şey olmadığını belirten Akçıl, “Kadına şiddetin tartışıldığı ülkemizde hiç kimse bir kadının üzerine yürüyemez. Basına küfür edemez. Küfürler havada uçuştu. Ben de gereken tepkiyi gösterdim. Konunun büyümesini istemiyorum” diye konuştu.

Uçankuş’ta yer alan habere göre tartışmanın sebebi Sinan Akçıl’ın basını davet etmesiydi…

Sermiyan Midyat, Sinan Akçıl’ın gazetecileri çağırmasından rahatsız olduğunu söyleyerek, “Benim olduğum bir masada, hem de mekanın içinde çekim yapıyorsunuz” dedi.

Sinan Akçıl’ı tanımadığını, şarkılarını da dinlemediğini söyleyen Midyat, “Kristanna Loken’in eşi de ortayken sözde Sinan Akçıl’ın flörtü diye ikisini çekiyorsunuz. Bu çok çirkin bir şey. Sinan Akçıl’ın kendi popülaritesi için ben neden kendimi kurban ediyorum? Ben Sinan Akçıl’la hiçbir polemiğe girmek istemem” diye konuştu.

Olayda iddialara göre Kristanna Loken’in doğum gününde medya mensuplarının gelmesine sinirlenen Sermiyan Midyat, Kristanna Loken’e kaba bir üslupla konuşmaya başladı.

Bu konuşmanın ardından Sinan Akçıl’ın araya girdiği ve Sermiyan Midyat’a “Sen bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun” dediği iddia ediliyor.

Bu cümleden sonra ise olaylar karıştı.

Bu konuşmanın ardından Sermiyan Midyat’ın, Sinan Akçıl’a çatal fırlattı ve yumruk savurdu…