Ana sayfa Müzik Sinan Akçıl, sosyal medya bakanı olabilecek kadar sosyal medyanın içinde

Sinan Akçıl, sosyal medya bakanı olabilecek kadar sosyal medyanın içinde

tarafından ker_def

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “İpek Açar’la İpek Yolu Programı”nın bu haftaki konuğu özel hayatı ve yeni şarkısı Bye Bye ile gündemde olan Sinan Akçıl oldu. Besteci ve yorumcu kimliğiyle ön planda olan Sinan Akçıl ve İpek Açar, Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında birbirinden güzel şarkılarla, keyifli ve eğlenceli şarkılara imza attılar. Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi.

Konser sırasında Sinan Akçıl’ın muzip kişiliği, şarkılarla birleşti ve İpek Açar ve Sinan Akçıl, güzel sohbetlere imza attılar.  Sinan Akçıl’ın “Koruda gece koşu yapıyordum, Pandemi şarkımızı dinlemiş, Fahrettin Koca aradı, çok mutlu oldum” cümlelerine İpek Açar da katıldı ve ikili Pandemi sürecinde başarıları nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı tebrik ettiklerini söylediler.

İpek Açar, “Sosyal medya ile aran nasıl” deyince de, Sinan Akçıl kahkalarıyla birlikte “Sosyal medyadan sorumlu bakan olayım” dedi. İşte ünlü şarkıcının programa yansıyan diğer sözleri:

Playback sevmiyorum, konser bitti paranı al git sevmiyorum. Canlı okuyorum. Çok enerjiğim sahnede, birkaç tırmakla iniyorum sahneden.

50 metrekare odada şarkı yapıyorsun, 50 bin kişiye konserde okuyorsun. Nankör olmamak lazım.

13 yaşımda şarkı yarışmasında 2. Oldum diye sahneye geri çıkmadım. Protesto ettim, çünkü birinci olanın akrabasının da jüride olduğunu öğrendim.

19 yaşımda Onno Tunç olacağım diyordum.