Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Kobal dizilerde yer almaktan korkuyor mu? Bu sözleri ilk kez duyacaksınız!

Sinem Kobal dizilerde yer almaktan korkuyor mu? Bu sözleri ilk kez duyacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki sezon büyük bir iddia ile yayına başlayan Yüz Yüze dizisi daha 2. bölümüyle ekrandan silinmişti. Dizinin bir süre ara verdiği söylenmiş ama sonra ekrana bir daha gelmemişti.

Sinem Kobal da bu dizideki polis karakteriyle ciddi eleştiriler almıştı. Ünlü oyuncunun kötü biten bu projeden sonra eşinin Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin de 6. bölümde veda etmesi çifti olumsuz etkilemişti.

Sinem Kobal, uzun süredir dizilerde yok. Artık çok seçici. Peki dizilerde yer almaktan korkuyor mu? İşte bu soru birçok hayranının merakını süslüyor.

Sinem Kobal Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi’nin söyleşisine katıldı ve soruları yanıtladı.

tv100’de ekrana gelen Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Duymadık Demeyin programında Kobal’ın bu buluşmasından görüntüler yayınlandı.

Dizilerin kısa sürede ekrandan silindiği bu ortamda Sinem Kobal ne düşünüyordu?

İşte Kobal’ın açıklamaları: “Baktığınız zaman başarıyı size getiren şey aslında korkmamak ve cesaret edebilmek… Yaşayacağımız her başarısızlık aslında bizi başarıya biraz daha yaklaştırıyor. Hayat tamamen tecrübe ve kendimize kattıklarımızla yol almayı bize vadediyor. Bu yüzden hayatta her zaman iyi, kötü, başarı, başarısızlık, mutluluk ve mutsuzluğun hepsinin birbirini beslediğini düşünüyorum.”

Sinem Kobal, başarının korkmayarak ve cesaretle gelebileceğini söylüyor. Hayranları ise ondan yeni projelerde cesaretle rol almasını bekliyor.

Videodan Kobal’ın açıklamalarını izleyebilirsiniz: