Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal, doğum günü hediyesi olarak takipçilerinden ne istedi?

Sinem Kobal, doğum günü hediyesi olarak takipçilerinden ne istedi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal bir süredir ekranlardan uzak. 2016 yılında evlenen çift, 2020 Ekim ayında kızları Lalin’i kucaklarına aldı. Güzel oyuncu şu sıralar anneliğin tadını çıkarıyor.

Sinem Kobal, 14 Ağustos’ta 34 yaşına basacak. Oyuncu, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine HAYTAP’a (Hayvan Hakları Federasyonu) bağış yapmasını istedi. Hayvan sevgisi bilinen oyuncu instagramdan da sık sık köpeği ile fotoğraflarını paylaşıyor.

Sinem Kobal, doğum günü hediyesi olarak takipçilerinden ne istedi? 8

Sinem Kobal doğum günü için de takipçilerine, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Konuyla ilgili Instagram’dan paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, köpeği ile verdiği bir pozu paylaşarak fotoğrafa, “Bütün kalbim ve iyi dileklerim ülkemizin güzel ormanlarında, yangın bölgelerindeki insanlarımızda, hayvanlarımızda. Doğum günümü bir nebze de olsa anlamlı hale getirmek adına, her zaman olduğu gibi şimdi de yangın bölgelerindeki canlarımızı kurtarmak ve güvenli alan sağlamak için canla başla çalışan HAYTAP’ın desteğimize ihtiyacı var. Hem de her zamankinden çok. Bu yüzden doğum günüm için hediye göndermek isteyen herkesin HAYTAP’a bağışta bulunarak, bir canlı için fayda sağlaması, bana hediyelerin en güzeli olur. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkürler, sevgiyle.” yazdı. Sinem Kobal’ın bu örnek davranışı, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sinem Kobal, doğum günü hediyesi olarak takipçilerinden ne istedi? 9