Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’ndan hayranlarını heyecanlandıran açıklama!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’ndan hayranlarını heyecanlandıran açıklama!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en popüler çiftlerinden olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu uzun süredir bir dizide yer almıyor. Birkaç ay önce kızları Lalin’i kucaklarına alan çiftin hayranları Kobal ve İmirzalıoğlu’nu bir an önce yeniden dizide izlemek istiyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında evlenmelerinden bu yana mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Mutluluklarını bir süre önce dünyaya gelen kızları Lalin’le taçlandıran çift, uzun süredir bir dizide rol almıyor. Hayranları ise dört gözle ikisini de bir projede görmek istiyor.

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunarken Sinem Kobal ise kızıyla ilgileniyor. Ancak çiftten çok önemli bir açıklama geldi ve bu açıklama hayranlarını heyecanlandırdı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'ndan hayranlarını heyecanlandıran açıklama! 7

Ortaköy’de gazetecilerle karşılayan çift gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sinem Kobal yeni bir projesi olup olmadığını soran gazetecilere bir projesinin olmadığını söyledi ve “Benim dijital ve televizyon ayrımım yok, proje ile alakalı bir durum. Bende iş güzel olursa, dijital yada televizyon olması fark etmiyor” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu da yakın zamanda bir projesi bulunmadığını söyledi ve Sinem Kobal gibi onun da dijital ya da televizyon ayrımı olmadığını belirtti. Çekileceği söylenen Alef 2’de rol almayacağını söyleyen İmirzalıoğlu yeni projeler için bazı görüşmeleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Kenan İmirzalıoğlu en son 2020 yılında yayınlanan Alef dizisinde, Sinem Kobal da 2017 yılında çekilen Yüz Yüze adlı dizide rol almıştı.