Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Kobal’dan sürpriz proje! Ünlü Yazar’ın kitabında yer almış!

Sinem Kobal’dan sürpriz proje! Ünlü Yazar’ın kitabında yer almış!

tarafından ker_def

Son olarak Yüz Yüze isimli dizide oynayan ve dizisi 2 bölüm sonra ortadan kaldırılan Sinem Kobal, uzun süredir ekranda yok.

Bir süre önce Çukur dizisinin kadrosuna katılacağı iddiaları konuşulmuştu ancak henüz bu konuyla ilgili bir gelişme yok.

Televizyongazetesi/Detay – Sinem Kobal’ın dizisi yokken boş durmadığı da Yazar, danışman ve Kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman’ın kitabının çıkmasıyla belli oldu!

Ünlü Oyuncu Sekman’ın kitabına canlandırma yaptığı fotoğraflarıyla katkı verdi.

Hem çocukların eğlenerek okuyacağı hem de ailelerinin bilgi edinebileceği ‘Her şey seninle başlar’ isimli kitabın tanıtımını Kobal, 23 Nisan’da yapmayı anlamlı buldu.

Mümin Sekman ile verdikleri bir pozu paylaşarak bilgi verdi.

Sinem Kobal’ın paylaşımı şöyle:

Çocuklar için @muminsekmanofficial ile tekrar bir araya geldik ve kitabımızı ozellikle istanbul dişinda yaşayan kıtabımıza ulaşamayan hayallerini gerçekleştirmek peşindeki çocuklara gelişim odaklı öğretmenler üzerinden Türkiye Yardım Severler Derneği Kağıthane Şubesi ile ulaştırdık ve 10 kitaptan birini de imzaladık. Gelişen öğrenciler ve geliştiren öğretmenler, dünyayı daha güzel bir yer yapacak. Kendi mucizenizi yaşamanız dileğimle ?❤️?Yaşasın 23 Nisan

Sinem Kobal'dan sürpriz proje! Ünlü Yazar'ın kitabında yer almış! 7

Her Şey Seninle Başlar kitabı hakkında…

Kitabın yazarı Mümin Sekman ile genç kuşağın başarılı oyuncusu Sinem Kobal, kitabın çocuk versiyonu için bir araya geldiler. Sekman, çocuklara başarısızlık korkusunu yenmek ve özgüveni artırmak için yapılması gerekenleri öykülerle anlattı, Sinem Kobal da fotoğraflarıyla fikirleri “canlandırdı”! Böylece hem anne babaların “yararlı” bulduğu hem de çocukların “eğlenerek öğrendiği” bir kitap ortaya çıktı. Çocuklarına kendi ayakları üzerinde durmayı ve hayatı cesurca yaşamayı öğretmek isteyenler için…